tisdag 19 juli 2022

Den stora sjöjungfrun…..



Jag har magnetröntgas på ryggen utan anmärkning, men smärtan har varit kvar trots det. Nya prover har tagits, blod och urin, även dom utan anmärkning. Kvar fanns muskler och nerver. Dessa angriper vi just nu med en dunderkur av smärtlindring och muskelavslappnande medel. Dessa ska intas under en månad. Jag fick träna på som vanligt bara smärtan släppte.

Det har varit tufft med springningen under de senaste sex månaderna, just på grund av ryggsmärtan som kommit och gått, nu äntligen känner jag mej redo. Lite försiktiga pass, jag ville inte framkalla en kramp i ryggen igen. Men allt har gått bra under tre dagar. Jag har även testat en paddel match. Även den var smärtfri. Ja lyckan är stor över att vara smärtfri (just nu i alla fall)

Mollie var med i en sandslottstävling med två handbollskompisar. Jag passade på att rasat hundarna under tiden dom byggde. Och jag får lov att säga att jag blev väldigt imponerad. Kreativa och bra samarbete slutade med en dunderseger. Sjöjungfrun var bedårande vacker.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar