måndag 4 juli 2022

Väst…..





Vi lämnade Stockholm och tog oss till Göteborg. Fröken särbo väntade oss. Vi skulle bo vid havet, det var skönt efter några dagar i storstan. Vi satt på klipporna och pratade och vi grillade. 
Det var Vanlife och Mollie stortrivs, hon kryper in i bilen och lägger sej under täcket och bara njuter. Vi vuxna satt ute så länge det var vackert väder. Molnen tornade upp sej.
Under natten öste regnet ner, så typiskt västkusten.

Morgonen bjöd på vackert väder och det blev frallefrukost innan vi packade in oss och körde till Ullared. Mollie är bedrövlig innan hon kommer igång, denna gången kom hon knappt igång. Hon behövde kläder men hon var inte sugen på att testa. Så nja det gick väl sådär. Jag fick med mej en massa bra att ha tråkiga grejer, så som schampo och balsam. Roligare än så blev det inte.

Vi campade ännu en natt och det var regn för hela slanten. Jodå.
Söndag morgon och vi skulle iväg och titta på ett hus som fröken särbo är en aning sugen på att köpa. Vi tog en frukost på MC Donalds. Jag tog dock bara en kaffe, lagom.

Huset var spännande det är väl allt jag kan säga just nu. Vi åkte till Spiseriet och käkade en god lunch och vi rundade av dagen med en glass på tre toppar nere i Lejet.
Ja det var vad vi hann med. Fröken särbo skulle jobba och vi skulle hem till Kennet. 





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar