onsdag 27 juli 2022

Födelsedag….


Fröken särbo har fyllt år och jag har med det lärt mej att vi är väldigt olika i vissa fall. För min del är inte födelsedagar så speciellt viktiga. Jag firar väl lite men det är mest för andras skull, för Mollies skull. Jag hade nog allra helst sluppit.

Men morgonen började som sej bör med skönsång och kaffe på sängen. Så långt var det ju bra. Men när det kom till själva paketöppningen så tog det roliga slut. Min present till henne uppskattades inte. Inte alls tyvärr. Hon blev ledsen och tyckte det var opersonligt. Jag blev väldigt ledsen över att jag inte kunde leva upp till hennes förväntningar. 

En dålig dag var att vänta och så blev det. Ända fram till kvällen då vi åkte till Åhus och åt en formidabelt god bytta med Musslor. Vi uppskattade måltiden alla tre och vi hade fina samtal. Vi avslutade dagen med soffläge och intag av prinsesstårta.

Känslan var bättre men det ligger ändå nån form av dimma över oss, något som jag tro är besvikelse. Det känns inte helt bra men jag hoppas att vi i framtiden kanske inte ska lägga så mycket fokus på ting utan i stället på att vara tillsammans och uppleva saker. Men ja. Vi får väl se.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar