onsdag 27 juli 2022

Umgänge…..





Vi har varvat festivaltrevligheter med renovering och utrensning.
Östersjöfestivalen fick celebert besök av oss. Vi tog med hundarna vi tyckte det var ett ypperlig tillfälle att träna dom socialt. Vi käkade på ett sushi hak. Det var mysigt att sitta på en uteservering och äta gott och kolla på förbipasserade folk.

Hemma råder en form av kaos. Jag har flyttat det stora skåpet till ett annat rum. En ny säng har levererats och nu ska jag bygga ett par nya nattygsbord som jag har en idé till. Vi får väl se hur det går med det. Jag ska göra ett försök i alla fall ;)

Jag har lister och fönsterkarmar som behöver göras vid men jag tänker att höst och vinter kan vara bra tillfälle för dessa övningar. I stället har jag röjt ut alla köksskåpen. Alla skåp och hyllor har gåtts igenom i hela huset. Säckar har fyllts och besök på miljöstationen har gjorts.

Jag har en romantisk bild över att jag vid 45 års ålder ska lära mej att spela piano så lördagskvällen handlade mest om att köra bil och bära. Men nu står det ett underljuvligt digitalt piano i palatsets vardagsrum. Jag har även varit i kontakt med en pianolärare som jag hoppas ska orka ta sej an mej som elev.
Även Mollie är anmäld till musikskolan, det genom sin skola. Jag tänker att vi kanske kan peppa varandra i detta.

Jag har sprungit lite, det är för lite vatten på berget så min lille vapendragare får vara hemma, det blir för varmt för honom utan vatten. Lite ensamt känns det minsann. Han är saknad den lille terrier.

Mollie och jag har lirat ett par vändor minigolf, det är viktigt att vi gör saker tillsammans. Om än bara en vända minigolf.
Ja och så har jag ju jobbar också. Det dagliga brödet ska ju förtjänas ;)





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar