lördag 23 september 2023

Borta……



Mr Winnerbäck släppte en ny skiva. Min kärlek tog en promenad för att lyssna och Kennet och jag sprang. Halv sju var vi hemma igen och skivan väcker eftertänksamhet. Total eftertänksamhet. Bra musik, enastående bra texter. 

Jag väckte upp min dotter, vi mötte solen på väg upp från berget. Gosse så vacker morgon det var. Hem, dusch och mat och så den där tabletten hon skulle prova ta. Mm va ska jag säga om den, hon såg avslappnade ut efter 30 minuter, när jag lämnade henne i skolan kändes hon borta, långt bort nånstans. Vi kramades hej då och jag drog iväg ett mess till resursen om att tabletten påverkat henne, kanske lite väl mycket.

Jag körde och köpte lite frallor och drog vidare till en vän i Bromölla. Jag hade sett framemot en lång frukost med henne. Det var som vanligt alldeles för längesen vi sågs. Jag hann bara precis sätta mej till bords när jag fick informationen om att min dotter inte var som hon skulle. Ett mess 15 minuter efter det med infon om att hon behövde hem. Ja där slutade den frukost. I alla hast in i bilen och mot skolan. Mollie såg verkligen inget vidare ut. Jag öppnade bildörren och hon hoppade in, hon somnade bums. Jag pratade en stund med resursen sen körde vi hem och Mollie parkerades på soffan. Jag hämtade hennes täckte och kudde sen bäddade jag ner henne.

Jag var orolig. Allt blev liksom för mycket, jag saknar utväg och hon mår inte bra. En timme senare väckte jag henne och hon var väldigt gosig. Jag satt bredvid henne och hon verkade lycklig över min närhet. Lite mat i magen och fika sen var hon tillbaka till den fina härliga vakna tjej. Vi tog en runda på berget. Vi behövde luft och naturen är läkande.

Vi skulle på ett samtal på första linjen och jag bad Mollie skriva ner vad hon ville att vi skulle prata om. Vi pratade om medicinen, vi pratade om strategier, vi pratade om nutid, framtid och tid som varit. Vi pratade också om hur långt vi ändå kommit.

Vi åkte hem och lagade middag, stora mängder mat, vi väntade nämligen hem resten av familjen pluss några kompisar. Middagen åts sen en dusch sen väntade soffan och en film. Det var verkligen behövligt efter den något spända dagen.




Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar