lördag 4 augusti 2012

Gott & blandat...

Hej vad det går :)


Dagarna går och dom fylls, vi hinner med mycket när vi sätter fart.
Vi har hängt en dag på skansen med fina vänner, barnen åkte karusell åt glass och tittade på djuren.
Mollie blev helvild när hon fick prova på att köra radiobilarna, själv tyckte jag att dom gick lite väl fort, märkligt ändå va, när man var mindre tyckte man alltid att dom där bilarna gick för lusigt, men nu som ansvarsfull mamma så har man omvärderat en hel del.

Det var härligt att strosa omkring i det vackra vädret med mestadels nöjda barn, det är en vacker park. Från björnarnas hägn kunde man se över till gärdet, jag börja få en grym koll på vår kära huvudstad nu.
Vi mogna föräldrar förbluffades än en gång över en gemensam persons omogenhet och bristen på ansvar. Hej fjortis....

Hoppla...

Runt runt runt...


Schlager kväll i parken blev det ju givetvis med, lilla fröken har bestämda åsikter just nu om att hörselkåporna inte ska användas, detta resulterar i att vi är lite längre bak, inget häng vid kravallstaketet framme vid scenen alltså :)

Vi har strorsat i gamla stan, matat duvorna, ätit glass i stora lass, sett pride dansen på plattan, släppt i väg heliumballonger, petat tuggummi på gatan, hängt på "turistfällegatan" Drottninggatan
Vi var på rosenbad och minglade en sväng ;)
Mer parkhäng och mycket mys i barntältet, där träffar vi andra föräldrar och barn och vi pusslar och läser sagor. Vi har även hunnit med ett besök på "rum för barn" på kulturhuset, ett trevligt ställe, lite som våra babycafe hemma i hålan.

Snackar vi deg, eller deg?


Vi har hunnit med ett par löparundor till, en i regn och en i sol, härligt.
Så var det i parken med, ett skyfall som inte var att leka med kom och fyllde hela parken med vatten, under den tiden satt myset och jag och läste i tältet, supermysigt att gosa in sej med myset i en massa kuddar.
Ja hon somnade sen till strålande solsken så parkhänget blev väldigt lugnt, hon sov och jag gled runt och kollade än här och än där :)

Vissa problem uppstår när man är ensam med ett litet mys, häromdagen tillexempel skulle vi hem på natten och när jag kom fram till min station och skulle ta hissen så var den avstängd, samma sak med rulltrappan.
Lagom kul, myset under ena armen och vagnen med lilla Nickenyfiken i den andra, sen började en lång seg slitsam väg upp från underjorden.
Som om det inte skulle vara nog med det så tappade vi apan halvvägs upp, vad göra?
Jag fortsatte upp och när vi väl var uppe fick myset och vagnen vänta på mej som i en hastighet likt stålmannen flög ner för trappan, Nicke i handen och sen upp igen.
Vi löste det med och visst man löser allt, det är bara det att vissa saker tar betydligt längre tid och är betydligt jobbigare än om nu vore två om ett litet mys :)


Ja det var de, nu stundar det parad och det ska bli roligt att än en gång få gå under regnbågens alla färger ihop med andra människor som endast utstrålar lycka och kärlek...
Happy Pride.

Plattan intagen av bonnungen :)


Stockholm/Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar