onsdag 8 augusti 2012

Väggen är nära nu...



Oj vad det händer mycket just nu.
Mail från RFSL angående seminariet i Stockholm som ser ut att bli av till hösten, mycket intressant.
Det har tillkommit fler politiker som ser att detta är en fråga som måste belysas och lyftas - Halleluja moment.

Det är dags att filma lite nya scener till filmen, lite problem uppstår när kameramannen ska åka till Afrika och filma till något TV program och Producenten har fått ett jobb med den Danska TV-serien Bron som det nu ska göras en ny säsong av. Ja även dom har mycket på spisen.
Men vi fortsätter att jobba med vår film och att hitta olika infallsvinklar på hur storyn ska läggas upp.
Ex frun sa under rättegången att filmteamet gottade sig i andras olycka, vilkens olycka undrar jag?
Det är så mycket i denna filmen som inte handlar alls om ex frun direkt, men anledningen till att den tog sin start var just det som hände efter hon lämnade mej.
Jag tror inte riktigt att hon förstår att filmen riktar sej mot hur den Svenska lagen är uppbyggd, sen att hon var den utlösande faktorn är ju ett faktum.
Och givetvis kommer hon ju att finnas med i filmen, märkligt vore det väl annars.

Ja och sen fick jag ett samtal från bruket, de har jag väntat länge på. Tyvärr var informationen obefintlig och basen bad att få återkomma nästa vecka i frågan om det finns en möjlighet till halvtidsarbete till den ensamma mamman.

Mail från Markus Alexandersson som är ordförande i barn och utbildningsnämnden i Sölvesborg kom med förslag till den där från min sida efterfrågade promenaden i vår vackra stad, datumen var omöjliga för mej för då är jag down under.



Ja och igår stod det klart att det kommer fyra nya hästar till palatset och det redan idag, med eller utan munkorg det är frågan, hihi.
Nu är det snart överfullt här på hästfronten, de börjar bli som på gamla goda tiden.
Roligt är det iallafall att det blir lite liv och rörelse här igen.

En löprunda på 70 minuter gjordes på berget och nu är jag ordentligt beretad på gps;en. Nu ska rundan promeneras för att förhoppningsvis få den lilla gps:en att orka hänga med i svängarna, jag skiter egentligen i tiden, det är längden på rundan som intressera mej och ja när de utebli så blir jag något lack.


Japp och så är det nu klart att det ska göras ett nytt reportage i en tidning, detta ska ske på tisdag och vi hoppas nu att det ska slå väl ut. All reklam är bra reklam men gratis reklam är det bästa :) Ska bli spännande.

Vi hann med att ta en långpromenad med tant N igår, de var supermysigt, vi gick runda om Valje herrgård och platsen där jag första gången bjöd ut min ex fru på date, jag fnös faktiskt bara lite åt dom minnena när jag gick förbi. Det var golf, glass och blodiga armbågar. Mmm ett minne blott alltså.

Vi pratade om mod och förändringar, saker som ibland är mycket behövliga att höra för fortsatta strider.
Båda funderade över vilken lärare det var som kommenterade så fint på bloggen, ge dej gärna till känna och stillar vår nyfikenhet och sätt stopp för våra vilda spekulationer :)
Givetvis så pratade vi om det som inträffade i Stockholm och att ex frun där bjöd mej på ytterligare ett nytt kapitel till boken, tack för det liksom :)
Mollie somnade på vår promenad men vaknade när vi var hemma igen, så då blev det lite lek i lekstugan med spisen och lite fika på det.

Mer då, nja det var väl det hela, jo vi tog en sen kvällspromenad med, Mollie gick halva rundan själv, hon roade sig med kottar och att äta blåbär. Det har hon fått smak på minsann.

Pust- en händelserik dag alltså och den avslutades i sängen med handelsbankensbok om den lilla apan som Märta letar efter. En trevlig bok.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar