torsdag 9 augusti 2012

Kärleksfullt krig, det finns :)


Kuddkrig....


Min kompanjon tror att jag säger att mina löparundor känns så lätta bara för att psyka henne, så är det givetvis inte. Det går rätt enkelt just nu, men gårdagen var vilodag. Jag börja bli duktig på att hejda mej nu, att jag faktiskt bara träna varannan dag. Klapp på axeln till mej ;)

Haha jag är starkast :)

Törstig av kriget...


Vi har ett nytt lopp som ska angripas på söndag, 13,6 kilometer, gaaa det låter något det va?
Nu är det höst i luften och jag kan inget annat göra än att hoppas på att det håller i sej över helgen, det kan bli grymt svettigt annars.
Det ska iallafall bli roligt att tävla igen, men visst det är en bit som ska avverkas. Men skam den som ger sej :)

Nää jag har inte ätit blåbär inte ;)

En förmiddags promenad och en kvällstur i blåbärsskogen blev det men annars pysslade jag mest med hemarbete igår, måste ju roa mej med något när jag har träningsfri dag.
Målning av staket stod på Todo listan så det återupptogs, det blir fint som tusan, Mollie sov under själva utförandet.
Och sen blir det klart en hel del tvätt när man är på turné med ett mys så det fick jag styra upp, tvätt, tork och vik *Klök* jag ogillar det så otroligt mycket och varför vet jag egentligen inte, för så farligt är det ju inte.

Kvällen var bokad men en allvarlig sjukdom inom familjen stoppade oss, vi skulle åkt till Hörvik hela gänget och ätit på restaurang kajutan men detta fick alltså tragiskt nog avblåsas.
Vi hoppas på bättring och att middag senare i veckan är möjligt.

Bus, bus och bus följde sen, först busade vi hemma hos kusinerna, sen fram på kvällen kom dom ner cyklande och då blev det kuddkrig, hopprepande och lerlek.
Mollie var så uppjagad och glad. Svetten rann av henne när kusinerna avslutade leken och hoppade på sina cyklar och begav sej hem.
Myset lyssnade till en saga sen tuppade hon av helt utmattad av all lek.
Jag blir så lycklig av att se henne så glad och livfull, jag blir lycklig av att se henne somna nöjt på kvällen efter en dag med roliga upptåg, lek och bus.
Ja jag blir lyckliga av min lilla tös.



Mysa är viktigt :)
Idag står backträning på listan och kvällen är vigd till min älskade Lasse.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar