lördag 19 juli 2014

Blåbärsskogen.....

I bland ska klädvalet överdrivas...


Från sjurätters till blåbärsskogen. Ja, det är tvära kast.
Vi besökte vår kära stad härom dagen, det bjöds upp på en smak av Sölvesborg. Krögarna i stan var på bästa humör och delade ut olikheter i form av små mumsbitar. Sju olika sorters mat från sju olika restauranger.
Dessa mumsbitar avnjöts till trevligt musik från ett par herrar på scenen.
Mollie var på bra humör men hon ville äta köttbullar och mos. Självklart fick hon det.

I går morse vände vi kappan helt om och tog fyrhjulingen upp på berget för att plocka bär.
Myset plockade ett och annat lite bär men dom flesta åkte ner i magen i stället för ner i lilla spannen. Blåbär och vildhallon var bären vi siktade in oss på. En supermysig tur blev det. Trots att det blev sparsamt med bär med hem.

Ok. Det var fler som inte kunde låta bli bären...


Kvällsaktiviteten bestod av ett lopp i Karlshamn Östersjöloppet.
Fröken flickvän tog 5 km och jag 10 km. Det var en mycket trevlig tur. Banan var ändrad och gick nu i en mycket behaglig och vacker del av staden.
Vi slog följe hennes lopp och det resulterade i att hon fick en toppentid. Rekord vilket hon klart gladdes över.
Mer saker som är roligt gällande träning är att fröken flickvän tog sej hela vägen till final i fitness fighten som hon var med och tävlade i förra månaden.
Jag var ju själv med lite sporadiskt så jag vet vad det krävdes för att nå sitt mål.
Nu en hängmage senare är hon alltså i final. Så himla roligt. Så en uppmaning... Gå nu in och rösta och då givetvis på fröken flickvän :)  http://worldofshape.com/resultat/rosta

Mitt lopp då, jo de gick fint det med, visst att det var väldigt varmt men jag slog till med en mycket bra tid jag med ;)
Efter loppet gick vi på restaurang med mina föräldrar som agerat barnvakt av myset under tiden vi var på löpande fot. Dom hade givetvis åkt karuseller, morfar fick betala :)
pepparstek för mej och lite rester från mysets tallrik rustade mej för ett pass på bruket.
Är det kris så är det. När jag kom till jobbet så var det bara två ordinarie på skiftet alla andra var inlånat folk. Vi löste uppgiften galant men jag var väldigt trött när jag stämplade ut och åter tog på mej ledighetskostymen.


Taggade....

Parishjulet avslutade kvällen :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar