onsdag 2 juli 2014

Spya och möten....

Dom där två.....;)


Tidigt upp för träning stod på schemat.
Jag skulle ge mej på ännu ett långpass.
Myset lämnades hos mormor redan halv åtta och jag drog iväg ensam.
Fröken flickvän hade redan lämnat på cykel för ett möte i stan. Efter mötet skulle hon möta upp mej.

Jag sprang över berget mot Näsum, jag lyssnade på Sanna Nielsens sommarprogram vilket var trevligt, jag kände lipen i halsen ett par gånger men jag släppte det kvickt.
Jag tog av vid barnakälla i tron om att vägen skulle leda mej till Bromölla.
Fröken flickväns möte var klart och jag informerade henne om att hon skulle bege sej just till Bromölla för att möta mej. Jag hade fel, vägen gick till Håkanryd.
Jag fick tag på henne igen och slutligen möttes våra vägar.
Jag fick lite behövligt vatten i mej och längden på rundan stod redan på två mil, lite för länge för första vätskeintaget. Men så blir det ibland, dock inte optimalt.
Jag tryckte i mej en banan och jag kände att benen kändes väldigt pigga men jag hade det lite tuffare med andningen. Ja, alltid är det något ;)

Efter tre mil kände jag att det gick tufft, hela jag var uttömd på kroppens bränsle och givetvis började magen att krampa. Detta har jag varit med om innan och då skedde det vid 2.4 mil, en klar förbättring alltså. Jag tuffade på i ren vilja några kilometer till men nepp. Spyan kom som ett litet sött brev på posten.
Jag lär mej gällande uppladdning hela tiden och innan loppet ska springas så vore det väl tusan om jag inte lärt mej allt om hur min kropp reagera.

När jag kom hem blev jag uppassad. Fröken flickvän pysslade om mej och gav mej lite vätskeersättning och mer vatten.
Jag och. Mollie gick för att vila middag, vi gjorde det gemensamt. Jag fick en grym frossa och fröken flickvän var inom och pussade på mej innan hon skulle på lunch, massage och ompysslig av frisör.
Myset pussade även hon på mej och hon undrade mycket över varför jag hade kräkt.

När jag piggnade på mej sov myset som en stock, jag fixade med lunchen sen drog vi en repa in till stan i svärfars cabbe.
Vi gled runt och kollade på uppbyggnaden av karusellerna som håller på att flytta in i vår stad. Det nalkas festival.
Jag tog en kaffe och myset tog en glass på en uteservering. Fröken flickvän mötte upp oss.
När vi satt där i godan ro kom det fram en kvinna från fröken flickväns hemby. Det var så väldigt trevligt detta mötet. Så enkelt och rakt. Jag gillar det.
Ett möte till som var fantastiskt skedde när vi var på Ica för att köpa lite mjölk. Vi stötte ihop med min barnmorska. Det var helt underbart, vi kramades, vi pratade och vi kramades. Många minnen kom tillbaka både för henne och mej medan själva anledningen till vårt första möte (Mollie) hoppade omkring.


Det var ett tag sen ;)


Middagen lagades och sen var det sagostund. Det dags för nattjobb för mej så jag tog det väldigt piano under kvällen.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar