torsdag 17 juli 2014

Stranden....



En tidig löprunda kickade i gång morgonen.
I sällskap med fröken flickvän blev rundan i ett lite lägre tempo än normal vilket var bra. Jag söker efter mitt maratontempo och det är inte lätt att finna. Tanken är att springa i 6 minuters tempo, men jag är inte där än. Jag är för snabb just nu.
Men rundan som slutade på 6 km höll alltså mitt tänkta tempo. Bra.

Mollie låg och sov när vi lämnade palatset, hon har aktiva dagar nu så sömn är viktig. Hon var dock vaken när vi kom hem och var på bushumör. Vi bjöd mormor på en kopp kaffe innan hon tackade för sej, jag vi tackade henne med för eftersynen.
Efter frukost packade vi ner mat i mattermosen, kaffe och lite annat gott och begav oss mot stranden. Dagens strandhänglott föll på Sandviken.
Värmen i vattnet var kring 20 vilket var helt okej. Men på land blåste de snålt.
Fröken flickvän som hade vuxentid satt i en solstol och läste. Jag är inte riktigt där än. Nej i stället hängde jag vid vattenkanten med min grävande dotter. Vi gjorde broar och vägar och vi gjorde hjärtan och skrev våra namn. En super härlig stund.
Vi badade tillsammans och med ett par små hinkar fångade vi små tångräkor. Hon tyckte att det var spännande och jag njöt i fulla drag av tiden med mitt mys.

Korv och bröd åts på en filt i sanden. Melon, kaffe och sockerkaka intogs senare. En heldag med allt vad det innebär.
Myset hittade en ny idol, en mamma till en lite tjej föll Mollie i smak och flera gånger under eftermiddagen undrade hon vad mamman tagit vägen när hon var utanför mysets sikte. Jag undrar varför det blir så. Varför vissa människor faller i smak och andra inte.
Sockersöt var hon i alla fall :)

Kvällen bestod av tvätthög för fröken flickvän och gräsklippning för mej. Vardagen kom i fatt liksom.
Ett väldigt spontant besök till borgen gjorde att vi fick sällskap till middagen. Mycket trevligt. Jag gillar enkelheten.
Nattning av mys och kaffe på maten sen var den dagen till ända.


Oj då....
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar