onsdag 16 juli 2014

Dressinutflykt.....

Innan vi drog iväg :)


Oj vilken dag.
Vi gick upp tidigt och packade väskan för att bege oss söder över.
Jag var sjukt laddad för uppgiften som väntade oss. Så väldigt långt utanför min box, även om det var jag som kom med själv iden ;)

S;t Olof var målet och dess järnväg. Dressin var fordonet vi skulle framföra oss på och jag måste säga att denna utflykt levererade sannerligen både det ena och det andra.
Först och främst så får vi röra på oss, vi var ute i naturen, vi var tillsammans. Vi kunde ta ett bad, vi promenerade, vi såg grävling och rådjur på vår tur. Så nog var det en fantastisk upplevelse.
Jag kan bara rekommendera detta varmt. Vilken grej alltså.

Full fart :)


Mollie uppskattade det hon också och intill spåret växte det hallonbuskar vilket jag bröt av en liten  gren med röda bär på som hon satt och mumsade på.
Fröken flickvän trampade på och målet var Gyllebosjö. Vi kom dit och vi drack vårt kaffe och smaskade på lite bullar. Mollie hade badkläder med sej så hon tog sej ett dopp.
En underbar förmiddag.

Bad sugen :)


Nöjda lämnade vi dressinen och begav oss mot Kivik. Middag på Bures var nästa stopp. Grymt lyxigt i en väldig lyxig miljö. Maten smakade som alltid mycket bra på restaurangen.
Vi var minsann inte ensamma i Kivik och hux flux befann vi oss mitt bland William Arnes Motorcirkus och skäggiga damen på Kiviks marknad. Det är tvära kast. Vi tog en vända och Mollie lekte lite sen blev kaffe suget för starkt.
När vi körde hem var jag glad att jag inte körde dit.
Det var hysteriska köer i motsatt färdriktning. Vi kom ända till Brösarp och dess backar innan trafiken lugnade sej.

Myset ville till mormor en stund så hon lämnades av där. Jag och fröken flickvän tog då tillfället i akt att styra upp lite med våra tänkta loppis pryttlar. Det blir väldigt mycket saker, de ser jag redan nu.

Kvällen bestod av att lyssna. En vän kom på besök och hon hade väldigt mycket som behövde luftas. Jag förstår henne och vi kunde mest bara lyssna och stötta så gått det gick.
I bland är livet tufft.

Hur hamnade vi här???

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar