onsdag 23 juli 2014

Korthus faller....

Lugnet före stormen...Folktomt ;)


Alla var på benen och super pigga. Så efter fröken flickväns joggingtur lastades bilen med strandgrejer. Det väntade en heldag.
Ribban sattes vid frukosten. Noll tolerans mot gnäll och bråk, skulle detta inträffa så var det raka vägen hem som gällde. Dessa regler är nödvändiga för att få vår familj att fungerar.
Vi kan inte följa tre tjejers viljor utan här följer dom vackert våra. Punkt.
Detta gick alltså in i dom små och vi hade en fin dag på stranden.
När vi kom dit var det folktomt och stranden var ny harvad. Detta imponerade starkt på mej. Det var en mycket trevlig syn.
Vi låg i vattnet stor delar av dagen, vi fångade tångräkor och massor av maneter. Dom små hinkarna fylldes till bredden med dessa djur.
Jag och tjejerna gick fram och tillbaka på stranden. Jag tror det var en bra promenad för dom.

Min bror med familj kom ner en sväng och det var lättsamt. Små tjejerna ser upp till mysets kusin så timmarna flöt på fint.
Mollie dök och doppade huvudet, hon simmade på mage och hon simmade på rygg. Hon låg och sprattlade med benen och stänkte vatten på mej och hon doppade luggen i vattnet stående upp och ner så håret stod som en strut ut från huvudet.
Det var  självklart mycket bus i sanden, den var lättgrävd och mjuk.

Middagen serverades i form av pytt i panna från vår braiga mattermos. Riskakor, hembakta bullar och kex serverades som efterrätt. Melonen hann vi inte med så den får vi angripa idag.
Det kom en glassvagn rullandes på stranden och signalerade. Vi hörde den lilla klockan och köpte självklart glass i stora lass.

Grillad kotlett från eget svin med klyftpotatis, lök och paprika serverades som middag. Lite småmys i soffan och sen slog alla tre ihop som små korthus.
Det är väldigt lättnattat nu må jag säga;)

Sandbus....


Jocka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar