söndag 6 juli 2014

Slut festat.....

När vi är hemma själva gör vi som vi vill ;)


Avvinkning av fröken flickvän som skulle avnjuta en heldag i vår fina stad Sölvesborg. Det var dags för möhippa och det brukar ju bli både blött och en långdragen dag. En dag som ska minnas.

Hemma i borgen kom mormor på besök så jag tog en vända i löparskorna. 12 km och rundan över bron blev det.
Jag har haft trubbel med min stortå i en veckas tid, den har varit öm och nog tusan har myset lyckats med bedriften att trampa på den ett ex antal gånger.
Jag petade lite på det och det började då rinna ut en väldig mängd otrevlig vätska. Okej att det gjorde ont när trycket släppte men det var ändå väldigt skönt.
Jag hade vissa problem med tån under löpningen men inget jag inte skulle överleva. Nu återstår det att se om nageln kommer hänga kvar eller ramla av. Jerk.
Jag har nu även fått svar på mina prover. Glädjande och inte alls förvånande sas dom vara perfekta. ingen brist på något och blodstatusen var även den utomordentligt bra. Det känns bra och veta att kroppen får vad den behöver.

Myset och jag hängde resten av dagen och vi tog det lugnt. Hon vilade middag vilket inte tillhör vanligheterna just nu. Under tiden lastade jag lite grejer i husvagnen. Jag är spänd av förväntan. Lökig husvagnssemester har inte precis toppat min lista av saker att göra innan jag dör. men ja vi får se tiden ann i ämnet.

När mitt lilla mys vaknade tappade vi upp ett bad och där låg vi en bra stund och plaskade. Middagen lagades och sen var det dags att ösa det sista av årets killebom festival.

Ny gaddad ;)


Vilken kväll säger jag bara. Mollie och jag träffade en jobbarkompis med hela sin familj. Han hade en dotter som även hon hette Mollie och tjejerna fann varandra omgående. Så himla roligt att se.
Dom började att imponera på varandra och dom kollade in vad den andra gjorde. När vi skulle säga hej då sa min lilla Mollie. Hej då ses i morron ;)

Vi drog vidare och vi träffade så mycket härliga människor. Mycket snack om löpning givetvis men även samtal om sexuell läggning.
På småtimmarna träffade jag på en tjej som sa.
- Jag har så många frågor.
Det gjorde mej väldigt glad. Att i stället för att tro så ser man till att får veta. Ja det gjorde min killebom det.

Tjohoooo....


Vi anlände till Jockarp halv två. Vilka partybrudar ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar