fredag 12 februari 2016

2 Pass....

Pop corn...


Jag vaknade innan klockan fyra på morgonen, jag funderade och snurrade lite, snurrade lite till och funderade än mer. Klockan fem gav jag upp och frågade fröken flickvän om hon tyckte att det var okej att jag lämnade sängen och hemmet för att ta mej till gymmet. Efter ett grymtande om att lägga av och sova där jag genast började argumentera viskande till varför jag skulle ta ett pass på gymmet i stället för att ligga och gnälla i sängen sa hon ok. Jag tassade upp och packade min väska med träningskläder, mat och datorn. Jag var redo för en ny dag.
Jag körde ett bra pass med ömsom löpband, ömsom cykel, de varvade jag med magövningar. De kändes gott i hela kroppen när jag tog dagens första dusch.

Arbetspasset förflöt bra, det var inte mycket att klaga på vad det gällde skydd och säkerheten, det blir helt klart bättre och bättre.
Ett par möten under dagen och mellan dom skrev jag protokoll på löpande band, jag levererade bra.

Mormor hämtade myset på dagis redan efter middagen för att dom skulle kunna ses lite, när mormor började jobbet hängde hon med morfar. Dom hade lagat middag och pysslat. Helmysigt för min dotter alltså.

Jag stämplade ut i vettig tid och planen var att ta en löptur innan mörkret föll. Eftersom jag redan fått in ett pass på morgonen vilket absolut inte var tanken låg jag plus. Jag tog en snabb tur på 8 km, och ja, jag var ruggigt pigg. Bland det bästa tider jag haft på sträckan faktiskt och det var inget som jag överhuvudtaget hade planerat. Jag körde på känslan helt enkelt och känslan var enormt skön.
Jag hämtade upp mitt mys och dusch två var ett faktum. Vi lagade middag sen väntade soffhäng och för dagen slog vi till med lite pop corn. Det uppskattades. Livskvalité liksom ;)

Privat chaffisen ;)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar