fredag 5 februari 2016

Kockarna....

Den menyn ;)


Det har varit jobbiga men helt fantastiska dagar.
På jobbet har vi skött oss och gjort precis det vi ska göra, förebygga olyckor och jobbat stenhårt med dom problem vi haft. Vi har agerat hårt där det behövts och mjuk och varligt där det varit mer passligt. En bra vecka helt enkelt.
Jag har fått göra ett tidigt gympass och att hoppa upp på löpbandet redan innan sex krävs kärlek till rörelsen, det hade jag.

Golvläggarna har jobbat flitigt hemma i palatset och det har gett resultat. Ett litet problem var det dock med tanke på att vi lyckades pricka in en barnfridag mitt i golvläggandet. Fröken flickvän åkte på aktivitet med sina vänner och myset hängde med mormor hela dagen. Allt för att slippa vara hemma och störa. Jag var på jobbet och förtjänade mitt dagliga bröd och det har behövts. Det har varit tuffa renoveringar på sistone, det har totalrenoverats tre badrum, de bägge ingångarna har piffats till och hela vägen upp på övervåningen och hela hallen. Vidare har då 60 kvadratmeter golv lagts in.
Det har kostats på men fröken flickvän brukar få mej på banan igen när jag gnäller om utgifterna, hon säger alltid;
- Hur många tror du kan göra så stora renoveringar utan att ta banklån?
Nä hon har en poäng där, jag är mer än lyckligt lottad.
Nu lär det dock bli en lång paus i renoveringen.

Dukat till fest....


Huvudrätt....

Jag har roat mej med minsann. Jag hade den stora äran att få delta i en helkväll hos kock Tina i Gualöv. Att få laga mat i två timmars tid med ett härligt gäng och en härlig Tina det var precis vad jag behövde. Många skratt och helt fantastisk mat bjöds det på. Jag går på diet för närvarande men ett undantag fick göras, men det var ett litet avsteg från min plan vilket jag är mer än stolt över.

Myset har varit hos frissan och piffat till sej, just nu är hon inne på att hon ska odla lugg, hur det blir med det vet jag inte men hon får bestämma själv. Frisören som även är en god vän till familjen hade fått en liten hundvalp, denna fick myset åka hem till och kika på. Det verkar varit uppskattat.

En liten löptur i mördabacken har jag lyckats trycka in och jag var oerhört stark, den känslan alltså. Måtte den hålla i sej för min plan är att leverera upp emot tre mil en dag i helgen.

Smaka lite....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar