måndag 15 februari 2016

Träning och mys...



Efter teater och god mat väntade uppstigning tidigt, tanken var att tre mil skulle avverkas. Det var snö på gårdsplanen och jag funderade över temperaturen. På med ett antal lager med kläder, en puss på fröken flickvän sen bar det av.
Rundan gick bra, det var väldigt mycket snö på sina ställen och vägen var lurigt hal, men lungorna funkade fint, hjärtat pumpade på i lagom takt och benen var urstarka.
Jag funderade på hälsokontrollen jag genomgick i veckan av läkaren på bruket. Han kollade EKG, blodvärdena och blodtrycket. Pulsen låg på 40 slag i minuten, blodvärdet låg på 139 och blodsockret på 5,2. Visst att siffrorna talar sitt tydliga språk att jag är i mycket god form men det är ändå så att känslan i löpningen är viktigast. Och Alla hjärtan dags morgonen var alltså allt perfekt. När jag kom hem och kollade tiden så stoppade klockan på 5;29 tempo vilket är överväldigande bra på den sträckan.
Nöjd och glad gick jag in på undantaget och där bjöds det på färskpressad juice och kaffe.
Myset avlade en rapport om hur hon haft det sen tog vi packningen och gick hem.



Vi hittade mitt och brossans gamla fiaspel och självklart skulle de tas en match. Vi körde med knuff och myset skrattade hysteriskt när hon lyckades att knuffa bort någon från spelplanen. Men mej lyckades hon inte knäcka jag segrade och myset kom sist.
Under eftermiddagen drog vi ut på en cykeltur, det var nykommet, längesen sist minsann. Vi cyklade förbi kusinernas hus och där stannade myset till medan jag och mormor tog en promenad med kamphundarna. Det var skönt att sträcka lite på dom ansträngda benmusklerna.
Mer mys med min dotter i form av målande, skrivande och läsande. En helskön söndag.

Fröken flickvän kom med en lite hjärepresent till mej, oväntat men glädjen blev desto större.
Kvällen mumsade vi ost från brickan och njöt i fulla drag.



Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar