tisdag 2 februari 2016

Klädparty....

Bus på gång...


Söndagen innefattade 18 km löpning i en fruktansvärd motvind, den vände inte förrän jag enbart hade 5 km kvar på min tur. Det var sköna kilometrar dom där sista fem ;)
Jag var nöjd med min tur, jag var fortfarande hes men jag kände inte av något i varken ben eller lungor. Skönt.

Efter dusch åkte vi gemensamt på ett klädparty, myset fick en ny fin klänning, hon behöver det verkligen inte men ibland får man sätta sej över behoven.
En snabb tur hem och lite mat i magen, vidare in till stan igen för att hälsa på en kamrat, det blev ett glatt och trevligt besök. Söndagkvällen blev lite sen och matlådorna skulle fyllas så middagen lagades vid åtta på kvällen. Under tiden skulle myset nattas och för dagen ville hon att fröken flickvän skulle stå för sagostunden. Underligt.

Måndag och arbete och arbete blev det. Vi fick in en ny firma på bygget och det var mycket bekymmer för att få denna firma att förstå att vi ser på arbetsmiljön och säkerheten på största allvar. Jag hade spisen full kan jag säga.

Redo för gympa ;)


Till dagis för att hämta myset och vidare upphämtning av fröken bonus, dags för gympa. Jag lämnade två superlivliga och glada tjejer och begav mej ner till stan. Jag hade en Parisresa som skulle betalas. Bra att få det gjort.

Tjejerna hämtades och vi for hem till middagsbordet. Maten stod redo och vi högg in.
Stora delar av golvet i vardagsrummet var lagt och det så jättefint ut. Supernöjda än så länge alltså.
Vi hade vissa problem med plats, de stod pinaler överallt. Ingen soffa i sikte så när småttingarna ville kolla teven drog vi in en stor kudde som dom fick sitta på. Mysigt värre.

Nu hoppas jag att det mesta är klart när jag kommer hem efter avslutat arbete. Renoveringen kommer sen att vara ett minne blott. Palatset är tipp topp :)

Platsbrist....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar