måndag 29 februari 2016

Härliga söndag.....

Gött jobb ;)


Sovmorgon och det var verkligen behövligt. Det var ljust när jag masade mej upp ur lopplådan. Underbar känsla att vara utsövd.
Vi åt gemensamt frukost och efter det startade vi SVTplayen och lördagskvällens mello. Mollie höll koll på vilka vi trodde skulle gå vidare och hon skrev upp våra nummer på tre lappar.
Mollie hade många favoriter, jag och fröken flickvän höll lite stramare på tipsandet.

Vi gick ut i det sköna vårvädret och pillade lite i trädgården, några nya lass med ved kom inrullandes och tippades ut vid källardörren. Det lär få ligga kvar där några veckor, än är det inte redo att lastas in.
En kopp kaffe på altanen med min far och bror slank ner, det var mysigt att kunna vara ute utan att småhuttra. Kaffet smakade ljuvligt.
Vi kollade gemensamt på trissskrapet, en jobbarkompis stod i Stockholm och skrapade fram några sköna slantar. Roligt.

Pyroman...


Vårkänslor och jag höll mej inte riktigt till planen att ha en vilodag, omöjligt att inte snöra på sej skorna när solen värmde så gott. Jag levererade högt tempo och 8 km, lite jämfört med dagen innan men det kändes bra, lite stel dom första två km sen lättade det och det bara rullade på. Den känsla ;)
Att jag levererat 8 mil i veckan och distansen för månaden ligger på 22 sprungna mil känns toppen, plussar jag sen på extrapassen jag gjort på brukets gym så känner jag mej ruggit stark. Kroppen svarar bra just nu.

När jag kom hem tände jag grillen, ja mysigare än så blir det knappt en dag i Februari. Mollie var mej behjälplig under hela utförandet, hon var stolt över att få sätta tändstickan mot kolen vilket resulterade i en härlig eld och en grilldoft som spred sej över hela byn.

Efter maten badade vi ihop och det fnittrades och stänktes vatten hej vilt. Vi torkade oss och gick sen ut igen, på cykeln och i väg upp i byn med kamphundarna och mormor. Vi stötte ihop med lillkusinen som efter en stund kom hem till oss. Tjejerna började måla och än en gång blev jag grymt imponerad av min lilla dotter. Den konstnärliga genen kommer helt klart från mister donator. Tack för det.

Fröken flickvän tog med sej Thaimat hem till mej och myset efter att hon varit på träning, hon lämnade maten duschade och försvann igen. Vi välte i oss all mat. Myset åt med pinnar, jag med gaffel :)

Lite chill i soffan efter en toppen söndag avslutade vår kväll.

Blomma, hjärta och palatset, made by myset :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar