onsdag 2 mars 2016

Andra bullar ;)

Soffhäng....


Måndag morgon och alkokontroll på jobbet, detta betyder tidig morgon, väldigt tidig morgon. Kontrollen gick bra och så gjorde även resten av dagen. Jag hade mycket att styra med så tiden gick snabbt.
Jag stämplade ut lite innan fem på eftermiddagen, en lång dag alltså.
Från bruket till stan för att hämta upp tjejerna som varit på gympan, dom var super glada både av gympa passet och självklart av att åter ses igen efter en vecka ifrån varandra. När jag ser deras glädje funderar jag mycket på hur osunt det är att dom är ifrån varandra varannan vecka, det måste bli någon form av separations problem. Vad händer egentligen i deras tankar av växelvis boende?

Middagen stod på bordet när vi kom hem och efter den tog myset och jag en sen kvällstur på cykeln, vi kämpar på och det är en trevlig sysselsättning.
Läggdags och dom somnade i princip när huvudet las på kudden.
Jag mumsade glass och läste min marathon bok. God kväll.

Tisdag och arbete fram till tre, jag stämplade ut och begav mej hem. Myset var redan hämtad från dagis av mormor. Dom hade varit på shoppingtur, nya böcker är nu inhandlade till den kommande semestern. Bra där.

Jag körde hem och hoppade i mina springskor sen begav jag mej mot mördabacken. Nu har jag kört hårda distanspass på asfalt och med få backar. Att då få låta benen få känna på lite syra på vägen upp i mördabacken var en underbar känsla.
Tanken var en liten lätt tur, men vädret var skönt och skogen lockade, jag tog några km till bara för att jag kunde.

Hem och middag i mage sen hängde jag med trissen under tiden fröken flickvän var på sin träning.
Hon får passar på att träna nu innan det kommande operationen, sen blir det minsann andra bullar av. Tuffa tider.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar