tisdag 22 mars 2016

Fest....

Fjädrar....


En söndag som gick i kalasets tecken är till ända.
Vi började i arla morgon med skönsång, det är en trevlig tradition vi har i palatset numera.
Det var lite stingsligt och smågnabbigt med trissen och det tolereras inga dumheter. uppstyrning var tvunget.
Jag och lilla mini gick ut och fixade med källaren och lite vattenrör som bytts ut. Efter det städade vi och började fylla på med ved, detta underljuvliga arbete. Det var varmt så jag gick runt i kortärmat. Hur härligt som helst. Hej våren.
Fröken flickvän kom ut med en karott med popcorn, den lyxen alltså ;)

Barnkalaset drog igång och i samma veva kände jag mej lite märklig i kroppen, så i stället för att ge mej ut på den tänkta löpturen stupade jag i säng. Två timmar sov jag och jag vaknade upp något lite piggare.
Kalas ett avslutades och kalas två drog igång. Det blev en trevlig stund även om jag inte var helt fit fore.

Barnen var trötta efter festligheterna och hoppade i säng och somnade omgående. Även vi hamnade i sängen men sova var en omöjlighet. Det blev en vaken natt med mycket funderingar och ett smärtsamt värkande huvud.
Uppstigning måndag morgon innan sex och myset väcktes. Dags för dagis. Hon hoppade upp utan protester och vi hade en mysig morgon tillsammans.

Huvudvärken höll i sej hela arbetsdagen och jag fick faktiskt krypa till korset och be en jobbarkompis att få en tablett som skulle linda min smärta. Det gick sådär.

Jag lämnade bruket och begav mej till gympahallen där mitt mys höll till. Hon blev överlycklig av att se mej och det var självklart ömsesidigt, gosse vad jag saknat henne mitt lilla troll.
Vi körde hem och maten var serverad. Vi åt i en raslig fart för att hinna med en cykeltur innan det mörknade. Det är viktigt att cykla varje dag så att man inte glömmer hur man gör ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar