torsdag 17 mars 2016

Nya kläder...

Glädje över dom nya kläderna :)


Super långa dagar på bruket gör att tiden hemma minskar radikalt.
Jag har ändå lyckats med att få till en cykeltur med min dotter på kvällarna innan det mörknat.
Att inte komma hem förrän halv sju på kvällen är inte riktigt min melodi men just nu är vi inne i ett skede som kräver mycket av många.

Mollie har varit på gympa, vilket fröken flickvän fick styra med. Hon har blivit hämtad tidigt av mormor och dom har varit och shoppat i Kristianstad. En hel hög med nya kläder. Det blir till att investera i en ny garderob snart. Den hon har nu är sprängfylld. Hon har tur som har mormor, både för att hon och myset har samma smak för mysets kläder men allra främst för att hon hämtar henne tidigt på dagis. Det hade blivit hemska dagar på dagis annars.

Hon lämnas inte heller av mej på morgnarna, det hade blivit ruggit tidigt. Detta gör det möjligt för mej att träna. Just nu har jag fått lägga om min träning, jag får köra tuffa, tråkiga, långtråkiga och alldeles nödvändiga pass på gymmet. Jag står på bandet innan sex på morgonen och jag springer och cyklar om vart annat. Allt för att hålla mej i form. Fördelen med dom tidiga morgnarna och dom tråkiga passen är ju helt klart att den inte påverkar min tid med familjen, dom ligger ändå bara och trynar vid den tiden :) Gottegrisar.

Med allt detta arbete ser jag fram emot min och fröken flickväns kommande utfärd väldigt mycket just nu. Vi behöver lite tid i från arbete och från hemmet. Det ska bli mysigt att bli ompysslad och få maten serverad.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar