måndag 14 mars 2016

Stolt som en tupp....

Hjälper mamma...
Ny hobby, måla stenar ;)



Dagen började inget vidare, tjurigheter avlöste varandra så lite syre och utrymme krävdes.
Jag började dagen med en biltvätt, det såg ut som om vädret var varmare än det faktiskt var. Det var skönt att stoppa ner händerna i varmvattenhinken för att värma sej.
Myset hjälpte till men jag fick ryta upp med henne gällande att spruta vatten på sin mor. Hon slutade och vi jobbade som ett team.
Kalas för kamphunden Lasse stod på agendan klockan tio checkade vi in på undantaget och myset hade tagit på sej sina finaste klänning. Alla kalas är viktiga för henne. Det spelar liksom inte så stor roll om det är folk eller fä.

En tur till stranden vid lunch med goda vänner och vår lilla grill. Barnen lekte trots att det var lite småkyligt. Vi grillade vår korv och kaffe och kaka slank ner. Vi hade sköna och öppna samtal vilket vi uppskattar väldigt.

Lite grävning...

Vi åkte hem lite småkalla och vi lurade på soffan en stund. Jag somnade vilket verkligen inte tillhör vanligheterna. Men gosse vad skönt det var. Jag kände mej som en helt ny människa när jag vaknade till och föreslog en cykeltur för min dotter.
Hon var på direkt. Hon ville att vi skulle ta av stödhjulen så det gjorde vi. Vi gick upp i morfars verkstad och tog bort hjulen. Mormor och kamphundarna höll oss sen sällskap i det som skulle bli sensationen för dagen. För döm om min förvåning. Hon satte det. Äntligen föll poletten ner och hon cyklade som en dröm.
Jag blev så oerhört stolt över henne. Jag blev inte bara stolt, jag blev även lite svettig. Men det var det verkligen värt. Hon ville inte sluta cykla och jag kunde inte sluta se på hennes. Jag växte flera cm ihop med mitt mys. Glädjen som jag såg i min dotter när hon sprang och berättade för sin morfar att hon kunde cykla den var obetalbar. Goa lilla unge.

Stolt cyklade hon sen hela vägen hem och hon sprang in för att berätta för fröken flickvän om sin bedrift.

Vilken dag det blev. Den kommer åka ner i braigadagasken bums. Lycka.

Vilken tjej ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar