tisdag 29 mars 2016

Härlig Påsk....



Vi har hunnit med mycket på vår lediga tid. Vedkörning, löpning och socialiserande i mängder.
Bingolottospel med en god vän och dennes barn. Det bjöds på nyttigheter och ostbricka. Supertrevligt, det blev dock ingen vinst, men vad gör väl det.

Löpningen har blivit i form av enklare rundor, allt för att kroppen ska vara pigg på söndag. Det är ett måste för att ta sej i mål.
Jag har pillat mej upp för mördabacken några gånger bara för att pressa benen något.
Det har även tränats lite när jag skulle hålla jämnt tempo med mitt mys som numera är helt grym på att cykla.

Dans....

Mollie har haft en dagiskompis på besök vilket var super roligt. Jag var lite delaktig i deras lek i form av att studsa upp dom i luften på studsmattan. Vidare målades det teckningar och gluffsades potatismos och köttbullar. Dom åt med god aptit. Vi tog några låtar och dansade till, vansinnigt kul för oss alla. Barn på nytt. Typ.

En tur till undantaget resulterade i att nästan hela släkten Vilhelmsson och delar av den Jönsonsska släkten började kasta gris. Hysteriskt kul speciellt när mormor och morfar började bråka om bollen. Vi andra var dubbelvikta av skratt. Underbart.


Vi har målat lite utomhus, på stenar och vedträd, jag undrar just om inte min dotter kommer att ställa ut på framtida konstrundan påskhelgen.

Myset testkörde sin gamla cykel en kväll, det var inget vidare, hon såg ut som en jätte på den och det var nästan omöjligt att ta sej fram. Men hon kämpade på.

Det har varit fina dagar men nu börjar allvaret igen. Slut på friden.

Roligt med en boll....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar