söndag 20 mars 2016

Jobbevecka de lux....



Jag är så väldigt glad över att fröken flickvän varit sjukskriven hela veckan. Hon har fått ta hand om marktjänstgöringen helt ut. Jag har varit på bruket mest hela tiden. Gym passen på morgonen och cykelsväng med myset på kvällen, allt där emellan har handlat om jobb.

Fredagskvällen var det tid för kalas. Mysets kusin fyllde år och de skulle ju självklart firas. Det blev en trevlig tillställning med glada vuxna och barn.
Jag och storkusinen tog ett par partier schack. Jag fick storstryk men så var det också närmare 30 år sedan jag spelade. Det var väldigt kul i alla fall trots förlusten.

Lördag betydde arbete och för att få till träningen så hoppade jag i löparskorna och begav mej iväg halv sex på morgonen. Jag sprang 18 km och kom fram till bruket innan halv åtta. Jag tog en kvarg och en kopp kaffe sen började åter jobbet.
Vi körde på i fullt ös fram till middag, då bröt vi för gemensam lunch. Vi tittade på ett par system efter matintaget sen sa vi att nu får det minsann vara bra.
Jag fick lift av min chef hem och det första jag såg när jag steg ur bilen var min lilla dotter men händerna fulla av små gulliga gula blommor.

Vi cyklade en liten tur, stoppade till hos morfar där vi tog en kopp kaffe i solen vid en läande lekstuga. Myset åkte rutchkana och livet var så grymt enkelt just då.

Kvällen bjöd på tapas, vilket var en perfekt avslutning på lördagen. Barnen var sjövilda men dom hade helfestligt hela kvällen.

Hela trissen stupade i säng när vi kom innanför dörren. Jag och fröken flickvän var inte mycket senare vi heller med att stupa. Rakt ner i bingen. Det har varit en tuff  men rolig vecka.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar