torsdag 10 mars 2016

Träning?

Ibland känns det okul...


Fröken flickvän är tillbaka efter sin operaton, att bo under samma tak är ljuvligt.
Det blir lite mer jobb för mej än vad jag är van vid. Hon får inte bära så tungt så förberedelserna har varit noggranna.
Små ved pinnar har lagts fram för att hon ska klara elda om dagarna. Att köra barn till dagis ligger nu på mej under två veckors tid. Det är en syssla jag inte gör så ofta. Tidiga mornar resulterar det i, men det är bara en period.
Handla ligger även det på mitt bord. Det har varit sällsynt att jag varit i butiken den sista tiden och detta gjorde att kassörska välkomnade mej tillbaka efter långt uppehåll ;) trevligt.

Jag har varit lite trött fysiskt sen mina helgturer. Det gjorde att jag faktiskt hoppade över mitt planerade löp pass under gårdagen. I stället körde vi till stan och gick på restaurang. Super mysigt en vanlig Onsdag.
Vi slog till med Pizza alla tre.

På jobbet har jag arbetat med nya kamrater i kopieringsapparatsrummet. Papper i högar till pärmar och det är vår uppgift att få det rätt. Problemet är att man inte kan vara social och prata med varandra under arbetet, varje gång vi försöker kommer vi av oss och måste dubbelkolla så att det blir rätt. Väldigt enerverande.
Vi har väldigt trevligt tillsammans men jag vill nog ändå bli klar med uppgiften inom en väldigt snar framtid.

Dom senaste dagarna har jag fått till mej att jag gör ett väldigt bra arbete och det är väldigt roligt att få till sej, Oftast tycker man en massa men det kommer liksom inte fram, inte om det är något positivt i alla fall. Jag tog emot och tackade hjärtligt för dom vänliga orden.

Småved...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar