söndag 6 mars 2016

Frallor och löpning...

Konstnären igång....


Utstämpling 15,00 från bruket. Hem i all hast ombyte till löparkläder och ut. 6 små ljuvliga km hann jag med. Hem möter fröken flickvän i dörren. Pussas säger hej då.
Mini, myset och jag en hel fredagskväll. Vi lagade mat och åt. Vi rotade fram lite godsaker i skåpet och vi slog oss ner i soffan.
De bägge damerna hängde med till efter halv nio på kvällen och mej gjorde det inget. När dom sussade sött i sängarna tappade jag upp ett bad, tände lite ljus och startade en spotifylista med lugna romantiska låtar. Herregud vad mysigt.

Fröken flickvän kom hem lite lagom rund om fötterna med en ljuvlig doft av rödvin. Det var ett passionerat återseende, vi hade saknat varandra väldigt :)
Lite sömn och så grydde en ny dag. Sovmorgon till sju sen var det dags för löparskorna igen. En mil på berget på fastande mage, turen innefattade även den fruktade mördabacken. God start på dagen.

Min kära vän med familj kom och frallfikade sej med oss. Det var fullt hus med sju små barn som lekte överallt i huset.

Efter att vi vinkat av gänget tog vi en cykeltur med mormor och kamphundarna. Supermysigt.
Den tänkta middagen till kvällen lutade åt rätter på tre. Det saknades dock permesanost och smöret var slut.
Jag tog på mej löparskorna och laddade min väska med en femhundring sen sprang jag. Jag tog en liten omväg till affären och turen slutade på 16 km. Gott att trycka in 2,6 mil, det var behövligt efter en vecka med snålt med km på kontot.

Middagen lagades och den smakade himmelskt. Det blev risotto ala Vilhelmsson med oxfilé till huvudrätt. Förrätten bestod ännu en gång av stjärnmackor. Till efterrätt blev det kladdkakemuffins och glass. Whow vilken fest.

På kvällen roade jag mej med att fixa boende nära vasaloppstarten. Jag hittade ett schysst hak cirka 800 meter från starten. Perfekt alltså. Skönt att ha det gjort så att man slipper att fundera på det mitt i träningen. Loppet närmar sej ju med stormsteg.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar