lördag 13 februari 2016

Film...

Längtan är stor till väldoftande rapsfält...


Efter en sittning med min chef gällande arbetsmiljön blev jag något stött. Vi hade samma filosofi men någon annan funderar i andra banor, ett kommande möte ska ske och där medverkar inte jag. Men jag räknar med återkoppling i ärendet.

Jag skrev några protokoll och fick även hjälpa ett annat huvudskyddsombud med formalian, jag gillar när vi kan hjälpas åt. Vi lär av varandra.

En guidad tur på eftermiddagen med några kollegor och en gammal chef blev en intressant tur. Min chef är grymt kunnig, han guidade oss och han har full koll på gammalt och nytt. Siffror fastnar i skalen på honom och svar på alla frågor fanns, jag var impad helt klart.

Jag lämnade bruket och begav mej mot stan, jag hade en plan för helgen. Det är ju alla hjärtans dag i morgon och hur mycket jag än ogillar dessa dagar som handlarna ställer till med bara för att vi ska konsumera så kan jag inte låta bli att glädjas över att jag har någon att fira dagen med, så har det inte alltid varit.
Och för att det inte skulle bli något onödigt och överflödigt tog jag en tur in till ostaffären och köpte lite goda och lyxiga ostar, en flaska rödtjut på bolaget och ett par goda chokladbitar till det. Allt för att vi ska kunna njuta ihop. En bra deal i mitt tycke.

Jag åkte hem till familjen och vi tog det verkligen chill under fredagskvällen. Vi lagade mat, helstekt kyckling alá Vilhelmsson. Alla åt som små ponnyhästar. Myset fick en lite skål med godis som hon och fröken flickvän investerat i.
Efter nattningen åt vi vuxna en underbart god varm fruktsallad med kokos, nötter och glass där till. Riktigt delikat. Detta mumsade vi på till en film som heter The Danish girl. En mycket kärleksfull och tragisk film. Helt klart sevärt och jag kände än en gång att jag är lyckligt lottade som lever i denna tiden. Vi som lever i ett icke hetereosexuellt förhållande har det väldigt bra i Sverige just nu. Vi ses ju som nästan normala ;)

Nu väntar utfärd med fröken flickvän, myset ska checka in på undantaget.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar