fredag 19 februari 2016

Södra.....



När koncernen beslutat att satsa över en miljard kronor på bruket kan man inte bli annat än glad. Jag fick reda på det tidigt men belagdes med munkavel, det var tufft, det är alltid roligt att röja goda nyheter men jag stålsatte mej.
Nu firas det med miljardtrårta och den ser vi framemot att gemensamt sätta tänderna i.
Projektet rullar på och just nu är det något för hårt klimat enligt mitt tycke och smak. Det märks att tiden är knapp och alla vill fram.

För att lätta lite på min spänning och frustration har jag två dagar i rad kört ett lagom hårt pass på gymmet innan jag stämplat in på morgonen. Jag har börjat innan sex och kroppen har tyckt att det varit okej vilket är glädjande.
Jag har även hunnit med ett pass i mördabacken vilket var helt underljuvligt. Två pass om dagen är en go känsla.
Go känsla är det även att ljuset är på väg tillbaka. Halv sex på kvällen och det är fortfarande springbart. Det tar sej.

Jag och mini har roat oss med att fixa bilen inför vår kommande helgutflykt, vi ska bo hemifrån i två nätter. Ungarna älskar dessa äventyr. För Mollie är det ganska vanligt förekommande men för dom andra bägge sker detta inte allt för ofta och spänningen är olidlig. Det har packats i flera dagar ;)
Så efter middag idag hämtas jag upp på bruket sen bär det iväg.

Lite spelande...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar