tisdag 31 maj 2016

Bad och paj...

Mysigt....


Myset och jag lämnade byn tidigt. Ännu en dag på dagis för myset och ännu en dag på jobbet för min del. Hon var glad och pratsjuk på vägen i bilen. Härligt med härligt morgonhumör, det smittar liksom.

Jobbet gick bra, jag hade fullt upp hela dagen och tanken var att flexa ut lite tidigare, så blev inte fallet. Jag kom i alla fall till dagis innan fyra för att hämta upp min lilla sockerbit.
Hon hade haft en jobbig dag enligt fröken och hon hade inte villat  berätta vad som var problemet. Innan nattning kom det dock och det var skönt. Hon hade råkat fördärva en liten vagn till en traktor och inte villat berätta det. Jag frågade om hon ville att jag skulle berätta på dagis nästa dag men det ville hon absolut inte.
Det tänker jag göra ändå, men i smyg. Jag ser det som viktigt att återkoppla om det hänt något som inte bruka hända. Och jag vill verkligen inte att mitt mys ska vara låg på dagis. Härligt med observanta fröknar.

Lite chill...



Vi drog till stranden direkt efter hämtningen och det var faktiskt ganska varmt i vattnet, inte så varmt att jag skulle bada mer än mina tjusiga ben men ändå så pass ;) Myset gick i och hon såg ut att tycka att det var super skönt.
Vi gick på lite upptäcksfärd ut på en brygga, en bro och ute på en liten ö. Så himla mysig stund sådär bara lite spontant.
Vi lekte lite på en lekplats sen for vi hem och fortsatte badandet.

Kvällens aktivitet var rabarberpaj hos mormor. Kusinerna med tillhörande föräldrar kom och vi kastade gris så vi höll på att svimma. Det var en väldigt aktiv stund och alla tjöt och skrattade av leken. Underbara sommarkvällar när stora och små leker tillsammans, måtte det bli fler sådana kvällar.

Nattningen gick i en hejdundrande fart. Hon var trött min lilla ängel.

Busigt...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar