måndag 30 maj 2016

Morsdag......

Hundpromenad....


En lördag på bruket, Det är förmodligen den sista helgdagen som jobbades de närmsta veckorna. Det var en mycket besvärande dag men jag var glad att jag var på plats. Det var mycket som hamnade på mitt bord.
Myset var hos mormor och även i stan med fröken flickvän på något jippo på torget. Ansiktsmålningen var ett faktum.

Med ett barn som inte var i form under natten så blev skönhetssömnen störd, inget att göra åt det men visst blev man trött upp på dagen.
Jag tog med mej dom stora tjejerna till en lekplats, vi behövde lite stimulans utanför palatsets fyra väggar.

Hem och avlämnande av barnen. Vidare körde jag till Mörrum för ett löplopp på två mil. I en helt fantastisk miljö utmed Mörrumsån gick loppet. Ja det gick till och med i själva ån. Jag blev tung i benen efter att jag hoppat i vattnet så jag trillade och slog i knä och armar. Aj. Upp igen och mot målet. Det var hett som tusan och jag var sliten.

Jag tog mej hem och chillade en stund. Barnen badade i poolen och det var ett hemskans busande. Det var härligt att ligga på soffan på altanen och lyssna på deras skratt och stoj och stim. Det är livskvalité det.

En dusch sen lastades tjejerna och mormor och mot en restaurang. Vi möttes upp av svärmor och svärfar. Maten var god och alla åt stora lass. Efterätt i form av glass. Jag tog en slät kopp kaffe och njöt av lekande barn på lekplatsen intill havet.


Kvällen blev lugn i soffans hörn. En bra söndag alltså


Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar