tisdag 17 maj 2016

Sommarblomster....

Guld....


Jobb jo visst blir det mycket jobb, men som väl är syns det väldigt tydligt i lönekuvertet. Det gör det hela liksom lite mer värt. Att man jobbar på en firma som uppskattar sin personal och avlönar dom väl gör livet enklare.
Att man emellanåt inte känner sej uppskattad hör väl mer eller mindre till på en arbetsplats. Men den 25:e känner jag mej väldigt uppskattad ;)
Det kan i sin tur kanske leda till en liten extra tripp eller lite lyxigare hotell på utfärderna. Glädjande.
All min semester är även den planerad och det blir inte allt för mycket ledigt men den tid jag ansåg som viktigt fick jag fritt på. Skönt.
Sommaren är till de största fullbokad och nu känner jag det väldigt viktigt att leva i friheten, det är inte möjligt så länge till. När myset börja skolan får man försöka rätta in sej lite efter deras regler och planer för mitt barn, så har det inte varit dessa första sex åren i hennes liv. Vi har gjort som vi har velat. Hela tiden ;)

Nu när gympan är slut hade vi måndags kvällen fri. Det var pysslande, målande och spelande. Så skönt, så avslappnat och så härligt. Vi bara chillade ihop hela kvällen. En lite cykeltur ner på Vesan blev ett friskt avbrott i chillandet. Det var isande kallt och vinden var inte nådig. Vi hittade ändå guldkorn i form av letande efter en härlig blombukett. Gula, vita, blåa och lila blommor bestod den slutligen av. Underbart med sommarblommor.

Innan vi gick in hittade lilla fröken Vilhelmsson den perfekta stenen att måla på och det gick inte på något vis att motstå att ta in den och börja måla. Jag gillar det, det är mysigt att se henne när idéerna sprutar ur henne.


På väg hem....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar