måndag 16 maj 2016

Lek och bus....

Tävling...


En tuff vecka på jobbet som avslutades lördag kväll klockan 21,00.
Jag hann hem sen dundrade jag in i sängen och klappade ihop. Det har förvisso varit bra daga/kvällar på jobbet och vi har producerat fint.

Myset har haft det bra, hon har hängt med mormor och morfar och även varit i Hällevik med fröken flickvän på en barnfestival.
Där hade dom åkt bandvagn, gjort fågelholk, lekt med lera och badat. Lite småtjurig var jag för att jag missade allt det roliga men ibland blir det så.



Vad jag inte missade var utfärden till Randiz nya fräscha lekland i Kristianstad. Det har blivit ett toppen ställe och det var lek i timmar. Tre små svettiga tjejer fick vi slutligen med oss i bilen för vidare färd till en restaurang, Lilla mini vill till restaurangen där man får ballonger, det var hon helt ensam om att vilja. I stället tog vi in på ett Indiskt hak. Alla var superhungriga efter lekande och tallrikarna slickades. Härligt att se.
När maten var uppäten gick mitt mys fram till kvinnan som serverade oss och tackade för den goda maten. Bra uppförande och en god uppfostran ;) stolt blev jag i alla fall. Man ska uppskatta saker eller kan det lika gärna vara.

Min löpning har varit liten den gångna veckan vilket har varit bra och helt enligt planen. Ett Marathon inom radien av denna veckan gör att milen ska hållas ner och kroppen ska vila i form.
De mesta fokus ligger just nu på mitt stora mål för året. 9 mil snyter man inte ur näsan allt för enkelt och jag är lite orolig. Men det hör väl till.

Nu väntar ännu en tuff arbetsvecka, en veckan som kommer att avslutas med en resa ihop med fröken flickvän, Härligt.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar