fredag 27 maj 2016

Världsrekord....



Test körning på jobbet och det är dagar vi i projektet längtat efter i tre års tid, nu äntligen. Det har blivit långa dagar men tiden har prioriterats bra.
Att jag just nu har världsrekordet i mest antal körda fub på vår nya linje gör ju inte det hela mindre roligt precis ;)

Jag var ledig för att gå till mysets skola och se hur hon kommer att få det, vilka lokaler hon ska vistas i och vilka lärare, vilken skolsköteska och vilka fritidsledare hon ska träffa under dagarna.
Jag träffade föräldrarna till mysets kommande kompisar vilket var super trevligt.
En kramruta fanns på golvet och jag frågade vad det var.
- Ställ dej i rutan så får du se hur länge du får stå där sa mysets kommande fröken.
Jag tog ett steg in och vips var det en annan vacker kvinna som var kramsugen, en kram i rutan, det kändes utomordentligt bra att det fanns en sån ruta. Med tanke på att min dotter är så väldigt fysisk och älskar att kramas.

Vi hade en dag till ledig i veckan och då gick vi på musikal. En helt fantastisk upplevelse. Artisterna var handikappade barn och ungdomar och det blev liksom en helt annan känsla. Helt otroligt härlig stämning och vi satt på första parkett. Kanon. Mollie tycket om föreställningen och hon sa ingenting om att barnen som medverkade inte betedde sej riktigt som hon är van vid att barn gör. Det kändes bra att hon vet om att människor kan vara olika.

En hel hög med olika känslor har det alltså bjudits på denna veckan och det känns mer än bra. Efter en torsdag som slutade 23.30 på bruket så ta vi en ledig fredag som kom väldigt spontant och den ska vi nu njuta av hela familjen.
I dag väntar utflykt.
Vidare är det en vecka kvar att jobba sen kommer en väldigt efterlängtad och välbehövlig semester.
Det känns lätt nu :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar