tisdag 10 maj 2016

Grisar...

Smågrisar fram och.....


I tron om att arbete skulle ske under lördagen drog jag ut på en tidig löptur. 12 goa km och jag var hemma innan halv åtta. Skön känsla.
Min chef ringde och informerade mej om att jag skulle infinna mej på bruket efter middag. När jag var på undantaget för att lämna myset så ringer det åter från bruket och infon om att jag inte behövde ut och köra under lördagsdygnet. Gott och det öppnade upp för ännu en härlig löptur.
Myset och mormor begav sej till stan och till genrepet inför gympauppvisning. Jag sprang en 12 km till och anlände till gympasalen så att jag kunde se min dotter showa. Hon var redo för uppvisningen.

När myset somnat för kvällen parkerade sej fröken flickvän och jag oss i hörnsoffan på altanen, med ett duntäcke om oss åt vi en delikat ostbricka. Det var en helt perfekt avslutning på en bra dag.

Bak...

Söndagen betydde arbete, myset fick vara med mormor och det stundade ju gympauppvisning. Det hade gått toppen bra och hon var nöjd med sin insats.
Dom fortsatte ner till Hörvik till en restaurang. Myset tömde tallriken ;)
Jag vände hem mot byn vid sjutiden och det var skönt att hinna hem till nattningen.

Måndagen och den bjöd på möjlighet till att flexa ut tidigt. Jag drog hem och tvättade bilen, fröken flickvän dumpade två små busfrön hemma och drog sen vidare i livet. Vi hade en mysig, livlig och busig kväll i hop. Tjejerna blandade lera och grisade ner sej medan jag grillade kött. Innan dom andra kom hem var maten klar och barnen låg i karet och rengjorde sej.

Ingen ville gå in från trädgården den underbara sommarkvällen, jag låg under en filt och lyssnade på barnskratt. Myset studsade förbi mej, kramade mej och sa att hon älskade mej. Så underbart att hon bara stannade upp och fick infallet av att kramas. Det är bland det mest fantastiska jag som mamma kan vara med om. Det är stort.

Rena smågrisar ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar