lördag 28 maj 2016

Barnens gård....

Pang...


Måste visa mina färdigheter lite ;)




En fredag ledig och den startade tidigt. Myset vaknade förväntansfull redan klockan halv sex på morgonen, det är ovanligt det.
Hon fick lugna ner sej lite med en pysselbok och färgpennor. Jag tog en liten lätt morgonlöptur på 6 km. Det kändes bra efter maran, benen var pigga och lungorna funkade fint i den kalla morgon luften.

Hem och gröt i magen, duschen och väskan packades.
Dags för utfärd och den gick till barnens gård som gulligt nog bjöd regnbågsföräldrar på inträdet denna Karlskrona Pride vecka. Perfekt för oss alltså.

Så ljuvligt ;)

Vi lekte och hade superskoj liten som stor. Vi klappade kaniner, höns och getter. Det hoppades studsmatta och hoppborg. Vi gick i labyrinter och vi kastade ägg. Detta varvades med att åka i hölasset.
Vi hade matsäck med oss och alla åt som små ponnyhästar av den goda kyckling salladen. En termos kaffe vältes ner och barnen fick en varsin liten kaka till efterrätt. Jag och fröken flickvän lever utan tillsatt socker just nu så vi hoppade över just den lilla detaljen av vårt intag.

Vi åker spindel...


Trissen och jag somnade i bilen på vägen hem, det var väldigt skönt, jag var sliten av allt arbete och trissen av all lek. Vi vaknade till liv när vi kom in till vår egna lilla stad där ett ärende skulle uträttas.
Vi tog en torgarunda i stan och vad skådade våra ögon, jo en vacker flagga i regnbågens alla färger. Sölvesborg leverera alltså.

Kvällen bestod av kalas för min bror, det blev en trevlig stund där det mesta samtalen handlade om vår kommande resa. Den kommer bli så väldigt bra.


Vackert.....
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar