måndag 17 oktober 2016

Osocial......

En av dom är jag.....
Söndagseftermiddag och det passade perfekt för att göra storkok. Vi gjorde tio matlådor och fryste in nio. Myset var inte sugen på maten hon ville ha korv. Efter Amerikaresan har hon nästan enbart livnärt sej på korv. Det måste helt klart vara favvorätten just nu. Själv mådde jag tjuvtjockt och hoppade över den delikata maten.

En aktivitet som passar fin när det är lite höstigt är att bada. Vi drog till badhuset en sväng och vi var absolut inte ensamma. Det var ståbiljett i den varma poolen. Snacka om att en chock klorering var ett måste. En hel del kändisar var på plats och det är ju skoj i sej.
Myset ville gärna vara i den stora poolen och hoppa och dyka, det gick fint så länge jag slapp att hoppa i. Jag frös som en hund vilket förmodligen har att göra med obefintlig kost och dålig sömn.

Hem och mys i soffan. Det var en skön stund, det var nästa helt tyst, jag har saknat tystnade, jag vet att de kan tära hål på mej om det är tyst för länge, men vissa tillfällen är det nästan något religiöst över tystnaden. I går kväll var en sådan stund.

Jag känner mej även just nu väldigt osocial, jag är inte sugen på att träffa människor i min närhet, jag vet inte varför det blir så periodvis, men det känns som att hösten är en bidragande orsak. Jag återkommer till våren ;)
Skojar bara, jag är tacksam för alla människor i min närhet och alla ni som hört av er, tack för de och jag återkommer när jag är i form. Nu blir det stenhård fokus på jobbet, jag har nämligen en plan om att byta jobb inom en snar framtid. Till vad har jag inte bestämt mej för riktigt än, men det finns lite på lut. Inget vara för evigt, är det inte så?

Ett samtal på kvällen gjorde att jag backar något, jag vill inte kriga. Men självklart tar jag heller inte för den saken skull vad som helst. Även jag har känslor. (Massvis)
Jag gillar att reda ut saker och samtala, att stoppa huvudet i sanden har sällan hjälp, inte mej i alla fall. Tjuren ska tas vid hornen.

Mollie ska börja gå på morgonfritids några få gånger i månaden och just nu är hon lite bekymrad för det. Jag har svårt för att förklara för henne så att hon förstår att det är med det som med allt annat nytt, dom flesta förändringar kan vara lite läskiga i början.
Vi får se hur det ter sej, i morgon är det i alla fall dags för premiären.
Kan vara så...



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar