fredag 14 oktober 2016

Virvlar....


Grymmare...&


Lilla fröken Vilhelmsson lämnade palatset för att åka till skolan, själv blev jag hemma. Tanken var att ha en mysdag men det förändrades över en natt.
Livet tar tvära kast och jag brukar gilla det. Denna händelse vet jag ännu inte om jag gillar, jag får dock gilla läget för tillfället ;) Det bästa är att människan är grymt anpassningsbar och det ska bli spännande att se hur jag anpassar mej. Ska jag se på saken med positivitism så är det att halva jordens befolkning består av just det jag letar efter, det känns bra. Riktigt bra.

Myset kom hem igen med bussen och vi tog en sväng upp till undantaget, schemat för nästa månad skrevs, det är ett evigt pusslande med tiderna. Men hellre det så myset slipper allt för långa dagar.

Eftermiddagen gjorde tillvaron lite mer lätt andad, allt blev luftigare och det var en skön känsla.
Myset och jag roade oss med att möblera om på hennes rum, hon börjar bli stor och planen är att ta ner ett skrivbord från vinden så hon kan sitta och leka kontor och även göra läxorna på platsen.

Hon hade levererat en massa saker under tiden hon var hos sin kusin, det märks att hon saknat att pyssla. Det är oändligt med nya saker som framställs när hon är på G. Även kusinen är en liten Ernst Kirsteiger så när dom två drabbar samman då kan allt hända.

Vi är utan Micro just nu och det första jag skulle göra i matväg var att värma rester, Gahhh...misströsta ej, den fantastiska spis jag investerat i kan användas till allt verkar det som. Maten var varm på ett kick och nu funderar jag på om en nyinvesteringen i form av Micro är nödvändigt. Vi får fnula lite på det tror jag.

Grymmare....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar