måndag 24 oktober 2016

Tråkigt....


Ibland behövs en hjälpande hand....


Vi har fattat ett gemensamt beslut i vår familj och det är gällande ett väggur.
Behovet fanns och eftersom det inte inträffar allt för ofta att man gör en sådan investering så brydde vi oss inte om priset för fem öre. Vi gick efter tycke och smak, det resulterade i ett design ur med fet prislapp :)
Det är ett ur som kommer piffa till hela vardagsrummet och de är allt annat än lantligt, som vi annars bruka vara noga med. Nepp här ville vi ta ut svängarna och gå lite banans, möjligt att bild kommer senare.
Vi var lite låsta för jag var noga med att det skulle finnas siffror och inte bara streck som markerade timmarna. Detta i ett utbildningssyfte i främsta fall.

Söndagsmorgonen kickade vi igång med bullbak. Det var en bra ide, det var längesen det doftade nybakade bullar i palatset.
Jag var lite lömsk på den helt fantastiska nya spisen med tillhörande ugn, hur skulle det funka, jag har slarvat med utbildningen i ärendet. Men det gick fantastiskt, vilken spis. Kärlek rakt igenom.

Vi var minsann inte sämre än att vi tog tag i städningen med när vi ändå var igång. Hela palatset städades och det var njutfullt att parkera sej i soffan och titta på det rena vackra vardagsrummet. Tillfredsställande minsann.

Och nu har det hänt, inte på fyra år har jag haft tråkigt, men i går skedde det. Myset var och lekte med sin kusin och jag var hemma själv, huset var i tipp topp trim och jag hade inget att ta mej för och jag ville inte heller. Jag satte mej rakt upp och ner och hade det skittråkigt. Nyttigt för mej.

Det varade inte så länge. En massa barnsaker som vi inte längre har nytta av fotograferades av och lades ut för försäljning, det ska bli skönt att bli av med lite grejer, man samlar bara på sej en massa saker.

Efter middagen tog vi ett gemensamt bad med massa skum, Mollie smörjde in hela mitt ansikte med skum, där fick jag nog och gick upp. Men från början var det mysigt ;)

Skäggigadamen ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar