fredag 25 augusti 2017

Nattpass......

Hem ljuva hem ;)


Lite bloggtorka på grund av ändrade jobbförhållanden. Jag har nu lämnat min post i projektet och återgått till skiftjobb efter tre år av dagtjänst. Det var förvånansvärt enkelt att ikläda den rollen. Det mesta sitter i ryggmärgen, lite som att lära sej cykla, jag är trygg i min roll helt enkelt.
Det stora skillnaden var att jag dundrade på med fyra nattpass på raken och det är inte konstigt att kroppen är lite småseg. Jag lägger mej ju när jag brukar stiga upp.

Jag har sprungit varje dag och det har varit fina lugna lagom långa turer, man ska vara rädd om kroppen och den är ovan vid belastningen efter nattjänst. Mördabacken har jag sprungit i varje dag för att få lite lagom motstånd. vädret har varit underbart, hösten är på gång det känns när man springer förbi mognade sädesfält, men det har ändå varit väldigt varmt på dagarna. Väldigt lite kläder på löpturerna alltså.

Mollie har tuggat på i skolan och det verkar som om många barn varit lite småsjuka nu precis efter skolstarten, jag hoppas verkligen att lilla fröken har ordentligt med motståndskraft så hon står emot dom värsta smittorna.
Hon har fått mattebok och sin första läxa i form av läsläxa, hon var väldigt nöjd över det ;)



Vi har även varit hundvakt till kamphundarna, stora tvättningen av päls i badkar, bara för att vi kunde. Hundarna gillade det och vi gillade att dom blev rena och sluta lukta snusk.

Jag har sovit, jobbat, tränat och haft extremt mycket närhet av min familj i veckan. Jag har inget att klaga på helt enkelt.
Nu väntar en veckas ledighet men även en vecka som gräsänkling, om det tycker jag inte....

När jag kommit hem efter mina pass så har jag mötts av en helt underljuvlig miljö, Vesan visade upp sej från sin vackraste sida, jag kunde inte gå in och lägga mej, nej jag var tvungen att stanna till och titta, njuta och ta in.
Jag bor helt klart på den vackraste platsen på jorden, Partisk? nja ;)


Mina mornar...


Jockarp.

1 kommentar: