onsdag 30 augusti 2017

Språkproblem.....

Mmm man ska försöka vara glad ;)


Uppstigning, avvinkning av myset. Jag blurrade lite med taxichaffisen, det är trevligt inslag på dagen det. Supertrevliga chaufförer vilket jag uppskattar stort.

Ett samtal på telefonen med en för mej betydelsefull kvinna, det var underbart att få höra hennes ljuva stämma. Jag blev varm i hela kroppen.
Vi sa hej då och jag hoppade i löparskorna, för dagen levererade jag 23 kilometers bersgslöpning. Ja jag njöt enormt. En bra spellista och ett par gympadojor, livet kan vara väldigt enkelt ;)

Jag var inte nöjd där, jag hade lite mer tid som myset befann sej i skolan så jag hoppade på cykeln och tog en vända till stan. Det gick ruggigt fort att cyklar, mycket kraft kvar i benen tydligen.
Jag körde ner till bron och slottet och rekade för en kanske framtida fest. Jag gillar mina små utflykter.

Hem igen och en tallrik mat i magen, lite kaffe på trappan till tonerna av underljuvlig musik, där satt jag till myset kom hem med taxibilen.
Jag fick informationen av taxichaffisen att Mollie sjungit hela vägen hem, väldigt underhållande tydligen ;)

Jag provade mina språkkunskaper på telefon under eftermiddagen, det gick sådär, jag var tvungen att be bönan i andra änden att skicka ett mail som svar på mina frågor, jag lyckades inte begripa. Under samtalet funderade ja på varför vi har olika språk? väldigt onödigt i mitt tycke....

Myset skulle till simskolan så vi fick lufsa upp till undantaget och låna en bil. Både bilfärden och simmande gick superbra. Hon gillar det och ryggsimmet satt som en smäck. Bra där.

Hem igen och vi har sneglat på en stor kasse med gurkor ett par dagar nu, jag har inte ansett att vi haft tid och kraft för att angripa den. Men nu så. Gurkorna las in och Mollie hjälpte klart till under hela utförandet. Jag älskar när vi gör saker ihop, bra saker.

Vi chillade lite på soffan innan läggdags, det var skönt och behövigt.

Köksan <3


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar