fredag 15 december 2017

Bonde uppföljning....

Måste bli bättre på det....


Det har en tendens att bli väldigt sena nätter just nu. Jag har mycket samtal som görs under den senare delen på dygnet. Detta resulterar i att jag är sjukt trött på morgonen, det är jag ovan vid så det är kämpigt.
Jag kryper ner till Mollie varje morgon och ligger och gosar en stund och då är det ännu värre att ta sej upp.

Jag möttes av en tanke som jag aldrig förut tänkt. Det var att ställa in morgonens löppass. Jag måste vara på väg att bli sjuk helt enkelt. Jag funderade över den där tanken om varför den kom, svarslös kom jag hem igen efter löpturen, jag duschade och klädde mej och fortsatte mitt liv.

Jag körde till ett fikahak och möttes upp av min vän. Vi åt en långfrukost den varade från nio till halv ett ;) Vi blurrade och vi drog kort. För dagen hade vi två lekar och det var intressant vad mycket som stämde mellan lekarna och även då in på oss. För mej är det viktigt med lugnet, ett kort jag får hela tiden är harmoni och i förklaringen till kortet står det att det är viktigt att vara i vila i hjärtat. Att en outsäglig glädje väntar på mej, precis runt hörnet och att jag inte kommer kunna hitta ord att beskriva den med.
Det är intressant för jag tycker mej vara grym på att beskriva tankar och känslor. Men ja vi får se precis runt hörnet vad som kommer och är obeskrivbart för mej. Spännande.

Jag avskyr färgen grå och dagen var helt grå. Det var en dag som inte ville bli riktigt ljus. Så för att utsidan såg ut som den gjorde så gjorde vi allt för att lätta upp för att få en annan nyans av färgerna. Mycket sång, musik och dans i vårt liv just nu och det är bra, det får oss att lysa upp.

Jag gav under gårdagen även ett par intervjuer inför nästa program med bonde söker fru där jag kommer att medverkar under uppföljningen. Jag känner mej lite orolig för mina känslor inför att se programmet. Det kommer vara delar när jag och Louise är tillsammans och delar där vi inte är det. Just nu känner jag en enorm kärlek till henne och samtidigt en stark avsky. Den kombon är lite jobbig att deal med känner jag. Jag tror att avskyn bottnar sej mest i dom löften hon gav, kanske framförallt till Mollie. Barn saknar ibland möjligheten till att se nyanserna, tja det gör jag med faktiskt:)
Hur som så kommer jag få svar under dagen på hur jag känner inför programmet för jag var i kontakt med en av mina kontakter på TV4 löfte gavs om att jag får programmet sänt till mej under dagen. Tack för det.

Joho, och så det här med dejt. Jag hade en inplanerad sådan till helgen, en vända till västkusten var det tänkt. Men något gjorde att jag inte var helt ren i det. Jag vet inte varför med det kändes som 9/10 Jag vill ha känslan 10/10 så efter diskussion med den tänkta dejten så blåste vi moget av det hela. Jag tror att det var ett klokt beslut. Det som ska ske det sker och det mötet skulle inte ske helt enkelt. Så tror jag att det är.

Jag har däremot en 10/10 känsla som jag gärna skulle utveckla lite mer men jag är inte riktigt där än. Men känslan är ljus och helt utan krav, just nu i alla fall. Framtiden får utvisa vad som finns där för mej. Just nu vilar jag i hjärtat ett tag.

Väldigt nöjd med min nya mössa....


Jockarp.

3 kommentarer:

  1. Du skriver så otroligt vackert. Önskar att jag också hade förmågan att beskriva saker så som du gör. Måste även få tillägga att du är jättesöt i din nya mössa ;)

    SvaraRadera
  2. Vill oxå tillägga att du är jättesöt i din mössa! Kram till dig o Mollie💝💝

    SvaraRadera