underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 30 december 2017

Boost....

Chill....


När receptionisten ropar och springer efter mej när jag passerar för att gå och äta frukost gör mej klart lite frågande till vad som hänt.
Jag bromsar in och ser undrande på den lilla något runda thailändskan, hon säger på knackig engelska att hon såg mej och Mollie dagen innan och hon tyckte att jag såg rysligt stark och vältränad ut. Först glodde jag bara på kvinnan, tänkte, kopplade jag rätt nu eller var det en skarv på sladden.
Hon fortsatte och hon frågade mej om jag tränade, ehh ja sa jag lite tvekande.
På gym?
- Nää inte så ofta fortsatte jag. Jag springer mest.
Aha sen började hon babbla om Mollie och hennes son, jag lyssnade och log och jag tror att jag förstod, det är något oklart i detta nu.

In i matsalen, och jag hann hjälpa Mollie med att fixa dricka, när jag vände mej om stod det en kvinna bakom mej, hon log och sa. Jaha, kändisar i Thailand minsann. Hur är de med dej? Tja lite tagen på sängen rosslade det väl fram en artighetsrad om att jag mår ok. Något förvirrat gick jag till vårt bord med mjölkglaset och tänkt vad tusan hände?

Dagen blev sen något lugnare som väl var, tjejerna badade och lekte och jag chillade och processade en hel det. Jag analyserade min känslor för dagen och konstaterandet var att det var en bra dag.
Jag har fått distans till tråkigheterna och det jag fyller på mitt inre med just nu är bara glädje.
Det är så många människor som boostar mej på massa olika sätt, jag är enormt tacksam för det och det är inget hymlande med om att jag suger i mej av det och det får mej att växa mej stark igen. Så tack alla fina som stöttar och hjälper mej. Självklart finns det en och annan knäppjeppe som gör egna små analyser på mej men det är minsann lite gulligt det med. Att jag liksom upptar andra människors tid utan att jag ens vet om det, det är Stort.

Mollie och jag tog en shoppingtur mitt över gatan från hotellet. Hon köpte bikini, två stycken slog hon till med men jag tänker att dom kommer nog badas upp så mycket som vi badar. Själv investerade jag i en klänning, den blev något mörk och något kort men nu är det så att mitt lilla smakråd fick välja fritt och då blev det så.
Och även vid klänningsköpet blev jag boostad hysteriskt, förvisso är det deras levebröd att få folk att vilja köpa men att dra på stora trumman så fullkomligt var kanske lite väl. Men jag hade enligt Thailandianen som ägde butiken de största varmaste leendet, dom tjusigaste tänderna, perfekt slimmad kropp, hon pekade på sin egen mage som buktad ut en bit och sen tog hon helt oblygt på min och sa, titta du ser skillnaden du kan ta vilken klänning du vill här så kommer den sitta finare på dej än på mej. Jag bara flinade och köpte klänningen som Mollie valt ut.

Tja ännu en bra dag i det leendelandet.

Humf...

Jockarp.13 kommentarer:

 1. Härliga bilder du bjuder på! Vad lyssnar du på för musik? Sen undrar jag om dejtat någon med barn? Hälsningar från regniga Stockholm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad roligt att du gillar vårt liv, det gör vi också (oftast)
   Jag är allaätare gällande musik, är dock väldigt svar för Winnerbäck, Ekdahl och Horn😉
   Jag var varit sambo med en fin tjej i 3.5 år och hon hade två barn så ja jag har både dejtat och levt med andras barn🙏
   Gott nytt år😉

   Radera
 2. Bra där! Du processar istället för att fly från känslorna. Du är på väg över tröskeln till någonting nytt och du kommer att gå in i det med mer insikt kring vad du vill ha och vad du INTE vill ha. Genom att inte rusa in i nästa relation kommer du både kunna ge av hela dig och samtidigt tryggt ta emot all kärlek du så väl förtjänar.
  En dag kommer du stå där med din nya familj, lycklig med din fina dotter i ena handen och din livskamrat i den andra. Då kommer du - är jag övertygad om - tacka även omvägarna.. För de förde dig till just detta. <3 Det är vad jag tror. ..och utan att känna dig, så är det också vad jag tycker du förtjänar. Vi som får ta del av din resa hejar på dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter sunt på alla sätt, hade dock gärna sluppit allt processande och analyserande men ja det ska igenom så det är bara att jobba på😉
   Vänta på 2018 då smäller det, då kommer hon🙏
   Gott nytt år fina❤️

   Radera
  2. Enter 2018 - viva love! ❤
   Ha en mysig afton ni båda. ��
   Gott nytt år!��

   Radera
 3. Asg vad jag kände mig träffad där 😄 fördelen med oss knäppjeppar är att en kan strunta i dem.
  Stort grattis på födelsedagen 🙂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut under du som är knäppjeppen❤️
   Du är varm, omtänksam och kärleksfull. Ledsen om du kände dej träffad för så var det inte menat.
   Gott nytt på dej🙏

   Radera
  2. Vilken tur att man inte hör till knäppjepparna 😉 men lite knäppt är det allt att bli så intresserad och medryckt i en främlings liv som jag (och många med mig) blivit av ditt. Jag som är stenhårt uppfostrad med "sköt dig själv och skit i andra".
   Samtidigt är det väldigt intressant, vilken genomslagskraft du har!

   Radera
 4. Låter som om ni har det toppen, det glädjer mig! Thailändarna är härliga OCH ärliga så sug åt dig! Jag är för lång för att hitta brallor där som passar och min kompis fick höra att oh no, no have elefant size :) Njut av värmen och var glad ni slipper fira nyår i regn & rusk. Det brukar skickas upp massor av rislampor på nyår så jag hoppas ni får chans att uppleva det , jättevackert över havet! Själv ska jag fira nyår på en fest med okända människor förrutom en vacker kvinna som bjudit med mig - det ska bli oerhört intressant! Gott Nytt År, måtte 2018 visa sig vara kärlekens år, för dig, för mig och för alla andra som inte har hittat sin pusselbit ännu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dej. Thailand är undeljuvligt🙏
   Och självklart går vi in i 2018 med tro hopp om kärlek☺️
   Gott nytt åt önskar jag tillbaka till ett regnigt Sverige😉

   Radera