underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 31 december 2017

Födelsedag 41....


Presenter till mej.....


Mollie Vilhelmsson gick ut genom dörren, knackade på densamma och jag öppnade. Hon rev av låten Vi gratulerar, gick in och gav mej en grön elefant. Elefanten hade hon köpt i ett stånd ute på gatan helt alena. Jag köpte den gröna mamma för jag vet att det är din favoritfärg. Underbara du sa jag och gav henne en stor kram.
Tänk ändå att hon fixade det helt själv, jag var imponerad. Möjligt att hon blev lurade på några baht men vad gör väl det.

Vad hade hon mer i rockärmen, jo. Den helt underljuvliga lilla varelse hade tagit ett gammalt kvitto från forex och skrivit en hälsning till mej. När jag läste den började jag lipa, jag ser att du gråter mamma sa Mollie.
Ja hjärtat det gör jag men det är inte för att jag är ledsen det är av en enorm tacksamhet och glädje över att du finns i mitt liv.
På kvittot stod det:
Mamma och doter för altid M<3L Gratis på födelsedagen mamma.
Jag har svårt att förstå och ta in att hon kan sätta så fina ord på pränt, att hon kan förstå att det är vackert och att jag gläds så otroligt av den visade kärleken hon ger. Hon är en riktig lite juvel det är en sak som är säker.

För att göra dagen än mer minnesvärd så åkte vi på utflykt, en båttur med kräkande människor ombord, jippi precis vad man önskar sej. NOT.
Vi klarade oss i alla fall från tråkigheter. Men det är ändå jobbigt att se andra människor må så dåligt.
Båtfärden var alltså väldigt guppig, barnen tjöt av skratt när vågorna slog över kanten på båten, andra skrattade då av förståeliga skäl inte.

Vi åkte ut till Phi-Phi öarna. Det var vacker men ganska mycket folk. En check på ap-stranden sen drog vi vidare för ett fantastiskt stopp med båten ute till havs. Vi hoppade i och snorklade, Mollie blev först skrämd för att fiskarna var så nära, hon kröp upp på min rygg och hängde sej fast. Efter en stund så fann hon sitt eget mod och sa till mej att hålla henne i handen i stället. Vi gled omkring ovanför revet och tittade på den massiva hög med fiskar i olika färger. Det var en vacker stund vi hade tillsammans.
Ytterligare ett stopp på en ö gjordes och den var lite mer öde, där snorklade vi lite och plockade koraller på stranden.

Båt hem och vidare in i bussen som skulle ta oss tillbaka till hotellet. Mollie lekte sten, sax, påse med några andra barn så trippen hem gick oförskämt enkelt.
Hon hade inte badat klart så kvällsdoppet i poolen var ett faktum, jag höll mej dock upp på land under den tiden.
Middagen intogs och vi välte i oss en massa onyttigheter, men vi kunde inte bry oss mindre just då ;)

Leendelandet och kanske framförallt Mollie levererade stort  på min 41-åriga födelsedag.
Tack för det.

41 år ung.....
Hon&jag...


Jockarp.

4 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen snygging ❤

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar dotter du har! ❤️

    SvaraRadera
  3. Grattis på födelsedagen om en lite sent! Härligt att ni hade en bra dag, hoppas Nyårsafton var lika mysig! KRAM

    SvaraRadera