underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 6 december 2017

Sektvarning.....

Jag är våglig och så redo...


Jag är just nu på väg till en utbildning. En utbildning som rosats av en del människor och sektstämplats av andra.
Nu är det så att jag alltid vill bilda mej en egen uppfattning om saker och ting. Och vidare har jag även berikats med en enorm nyfikenhet och den tänker jag stilla nu.

Utbildningen handlar om personligutveckling, och har visat sej dra till sej människor med psykiska problem. Dessa människor som inte mår toppen kan i vissa falla få bekymmer efter avslutade kurser. Detta gör att jag blir ännu mer nyfiken. För alla har inte psykiska problem, här är en tillexempel som inte har det :)

Jag ska försöka dela med mej av mina erfarenheter när jag kommit hem och landat lite i upplevelsen. Om jag nu inte blir en "sektmedlem" fullt ut ;)
Jag kommer i alla fall att gå in med öppna sinnen och försöka får ut något bra av utbildningen. Jag får helpenison och vila från ansvaret över Mollie i några dagar, det är ovant och det kan vara skönt och behövligt ibland.

Att kursen ligger 60 mil från Jockarp gör även det att det blir ett plus i kanten, jag får köra bil och lyssna på musik en hel dag. Det är terapi på hög nivå det. Jag älskar det.

Gällande kursen och även vägledningen jag gått på så är det saker som om någon skulle sagt det till mej för tio år sen att jag skulle gjord detta så skulle jag bara sagt. Aldrig i livet. Vad ska jag med den skiten till?
Men jag är inte samma nu som då.
Hypotetiskt nu. Men eftersom jag varit med om en hel del dom sista åren och klarat mej och hamnat på den ljusa sidan gång på gång och det utan dövning av sinnena så tror jag att det är så att jag vill utveckla mitt inre än mer om det nu går.
Jag vet vad jag klarar fysiskt, det har jag testat några år nu och det ihop med min inre resa har nog gjort att jag öppnat upp för saker som jag inte trodde ett skvatt på för några år sedan.
Har jag sagt att jag älskar mitt nya jag?
Mitt gamla jag finns ju också kvar förstås det är bara lite mer justerat nu ;)

Jag fick en låt skickad till mej från en bloggläsare för ett tag sen och det är en helt fantastisk vacker låt.
Text raderna träffar rakt i hjärtat och förståelsen är total. Texten säger så mycket om varför jag blivit den jag är idag.
Jag brukar säga att det är tårarna och skratten som format mej till den jag är idag men denna texten beskriver det nog en aning bättre. Att det är mina Hjärtslag och mina sår som gjort mej till den jag är.

Tell your heart to beat again
Close your eyes and breathe it in
Let the shadows fall away
Step into the light of grace
Yesterday's a closing door
You don't live there anymore
Say goodbye to where you've been
And tell your heart to beat again

Let every heartbreak
And every scar
Be a picture that reminds you
Who has carried you this far


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Hej å vilken underbar text. Gick rakt in i mitt hjärta kram

    SvaraRadera