underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 14 december 2017

Tomtekärlek....

Rörelse är bra ;)Rutiner. Jovars. Väckning, morgonmys, mat, tandborste, kam och toabesök, taxin en kram och orden jag älskar dej och glöm nu inte att du ska åka taxi hem. En puss och sen hej då.
Hopp i löparkläderna och ut, halvljust ute men ledsyn räcker fint. Hem, dusch och vidare i väg för att investera i ett par julklappar till myset.

Eftersom vi ska till Thailand ett par dagar efter jul så blir det snålt med paket. 
Men jag köpte en fin klocka till henne i märket Gul, jag vet att dom är bra för jag hade en själv i min ungdoms glans dagar. Jag hade två krav på klockan till min dotter och det var att det skulle vara siffror och inte streck för timmarna och det andra kravet var att den skulle vara vattentät. Denna dyrgrip uppföljde mina krav. Turkos blev färgen, hon har helt snurrat in på den färgen. Stövlar och overall är i turkos. Den var fin så jag hoppas hon blir glad.
Jag köpte ett par byxor till henne och så lyckades även efter diverse tips på instagram hittat gips och gipsfigurer. Detta var något jag själv uppskattade att göra som barn och då får man betänka att jag avskyr och avskydde allt vad pyssel heter/hette. Men jag ser framemot och se vad hon säger och även uppleva gamla härliga pysselminnen ;)

Ja den här veckan har jag vigt åt att vara ledigt, jag känner verkligen inte för att jobba och då låter jag bli. Istället har jag dansat med min dotter, kramat henne massivt, suttit nära henne när hon grejat eller tittat på tv. Vi har lagat mat ihop och vi har bara hängt. Att vara ifrån varandra i fyra dygn var det längsta vi varit i från varandra och det kändes nog för oss båda. Men nu är ordningen återställd och vi ska snart umgås alla dygnets timmar, semester när det är som bäst.

Lucia, självklart skulle vi tåga ihop myset och jag. vi klädde oss i våra kläder och sötare tomte har nog aldrig tassat runt på vår planet. Hon var sockersöt, själv gick jag inte riktigt under den benämningen.
Vi tog pepparkakor i en korg och gick till undantaget och rev av ett par sånger och fikade.
Supermysigt.

När vi kom hem igen hade vi Luciarock, var det inte så när man var yngre att man var på krogen lucianatten? Jo jag vill minnas att det var så. Detta var tusen gånger bättre, vi dansade runt i vardagsrummet och vi hade bara levande ljus tända. Det var mäktigt.
Lite chill i soffan och Mollie hade högläsning för mej, det är ett uppskattat inslag i vår vardag. För både henne och mej.


HON <3


Jockarp.

5 kommentarer:

 1. Vart hittade du gipsformer och gips? Jag vill också köpa till min dotter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter tips så hittade jag på Panduro👍
   Lycka till.

   Radera
 2. Jag drömde om dig i natt! (Skratt) Vi satt i varsin ände utav telefonen och pratade medans jag satt i bilen och körde någonstans i vårat avlånga land :)
  Undrar vad som kan menas med detta?
  Du och Mollie va ett vackert luciatåg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Ja det kan man ju undra vad den drömmen betydde.
   Väldigt vackert va! Tack☺️

   Radera
 3. En väldigt söt tomtenissa💕💕

  SvaraRadera