måndag 1 januari 2018

Nytt år....

Redo för fest....


Hela hotellet var upp och nervänt, det arbetades för fullt för att fixa till inför den kommande festen.
Vi åt frukost och begav oss ner på stranden för att slippa kaoset på hotellet. På stranden var det tävlingsdags med barnklubben. Det skulle byggas sandslott och det tävlas i löpnig och vattenpåfyllning i låda.
Det var roligt och det var många barn som var med och vi föräldrar hejade på.

Efter avslutad lek badade vi och det var sjukt varmt i vattnet, betydligt varmare än i poolen, dock även saltare och salt i sår är en kass kombo. Myset hade lite småsår på händer och knän så ja det sved en del.
Hem och lunch sen var det shoppingdags igen, Mollie går fullständigt i spinn på denna resan, ny klänning, nytt halsband och nya flätor. Ja det är bara till att lufta lädret lite. Hon är dyr i drift just nu ;)

Vi tog det lite chill på rummet och fixade till oss inför middagen, jag blev kammad och hon vände och vred på mej, snurra ett varv mamma så jag får se hela din klänning. Ja visst....
Vad fin du är i klänning, det är ovanligt med fint.
Ja men tack du sa jag och kramade om den lilla komplimangerskan.

Nyårs middagen intogs med våra nyfunna Norska vänner. Helt fantastiskt trevligt. Barnen skötte sej själva och vi vuxna hade fina samtal. Det arrangerades tävlingar för barnen och det var lyckat. Mollie var på på dom flesta. Och vann gjorde hon med.
Det dansades och skrattades.

Innan nedräkningen inför det nya året skulle ske gick vi ner på stranden för att skicka upp rislyktor. Vi var inte ensamma, stranden var full av folk och hela himlen fylldes av lyktorna. Jag var så oerhört tacksam över att se det, det var så vackert att se dom stiga upp mot himlen över havet. Jag var tvungen att krama om Mollie där vi stod. Det var så mycket kärlek i luften.
Mollies lykta lyfte och hon önskade. Vad är oklart och jag tänker inte fråga henne heller, men önskade det gjorde hon.

Hem till hotellet och det gamla året räknades ner och raketerna smattrade i luften. Helt galet vilket ös det var.
Vi tackade för oss och luffsade nöjda och belåtna till rummet. Somnade gjorde inte lilla fröken förrän klockan ett på natten. Men det gjorde mej inget. Jag njöt av det fina avslutet på 2017 och även av den tilltro jag har till att 2018 inte bara är hundens år utan även Leonora Vilhelmssons år.
I år ska jag finna den sista biten som ska fullborda mitt livspussel. I år kommer jag träffa den kvinnan som har vett i att uppskatta mej och hon som kommer att stå vid min sida i nöd och lust.
Det värsta är över och det bästa har inte hänt än.....Tror kanske att det får bli mitt motto för året ;)

Klockan 24:00

Jockarp.


13 kommentarer:

 1. “The best is yet to come”.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 🙏 tack och vad trevligt, liten värld.
   vi får njuta ikapp nu, veckorna går snabbt😉
   Önskar er en fin semester.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 3. God fortsättning till Er!
  Kärleken kommer när den är redo, o det känns som att du är redo nu. Men det betyder åxå att du förmodligen inte var det då du träffade L, för trots att det var hon som valde att bryta så hade du nog inte de rätta känslorna för henne heller. För om det varit så så hade du med all sannolikhet inte varit redo för ny kärlek redan nu. Men sånt vet man inte förrän man fått distans o landat - man vet inte det förrän man vet det liksom. All lycka till dig o din pusselbit - in i kaklet o kärleka Er som f-n ⭐️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack önskar dej detsamma☺️
   Gällande min kärlek till Louise så var det total. Jag fungerar så. men jag måste också tvinga meja att fortsätta framåt.
   Jag har inte sagt att jag är redo ännu för att släppa in någon kvinna i mitt hjärta men jag håller dörrarna öppnar och jag räknar självklart att jag ske bli redo innan årets slut. 😉
   Tack för lyckönskningarna och stöder🙏

   Radera
  2. Shit va jag blir avis på människor som kan gå vidare fort efter en separation - lr som du skriver att du tvingar dig till det. Jag separerade för snart 4 år sedan o han finns fortfarande därinne även om jag inte känner samma starka kärlekskänslor till honom så finns det liksom inte på kartan att jag längtar efter någon annan. Känner mig inte redo alls så ro hit receptet vettja �� Har nog fastnat så kan behöva en spark lr sju, jag menar kärlek är ju alldeles alldeles underbart - lr precis tvärt om.
   Men jag hänger iaf på din plan där - att bli redo för kärlek innan 2018 är slut. Känns långt borta men tja vem vet det är ju några dagar dit ��
   P.s Akta pannan!
   Ha det fortsatt gött ��

   Radera
 4. Börjar fundera om jag är en av dom kneppjeppar (det stavas väl så i ditt land..?)som analyserar men det är bara så; det är intressant att följa dina tankar,"ditt analyserande"! Man blir lite otålig om du inte skriver.. 😊 Du är så rakt på så en annan kroknar i jämförelse!😂Sluta aldrig skriva och måla världen i upplevelsebilder! Du berikar oss andra!Ha det gott i solen! Gott Nytt År!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej där.
   Nä du tilllhör inte heller knäppjepparna. Ni är fina och stöttande och det är så vacker att det finns människor som gör så mycket för andra bara genom att skriva några fina rader. Så tack🙏

   Radera
 5. JAAA :) ni fick uppleva rislyktorna!! Visst är det magiskt!!

  SvaraRadera
 6. Och du.. för en skithäftig upplevelse i Thailand - åk ut med båt på kvällen och bada bland plankton som börjar lysa blått i vattnet vid rörelse! Gjorde det i Krabi. Det är sjukt häftigt och det lär dotra din gilla å!😊

  SvaraRadera
 7. Ja det var verkligen helt magiskt vackert är så lycklig över att vi fick uppleva det.....

  SvaraRadera