måndag 29 januari 2018

Check på vecka 4.....

Nattlinne på hela dagen.


Att vakna upp till ett hus som var helt upp och nedvänt var ett antal år sen sist. Men jag minns hur jag tänkte då och jag tänkte likadant denna söndagsmorgon. Meningslöst att städa innan festen, bättre att ta det efter. Den stora skillnaden var innehållet i slattarna i glasen. Nu var det läsk och mjölk, det var det då rakt inte förr i världen :)

Natten blev sådär. Två inneboende tjejer var lugna men den som befinner sej stationärt i palatset ballade ut fullständig vid två snåret. Jag fick vackert gå upp och styra upp situationen.

Morgonen, jag hörde hur hela truppen gick upp och drog ut i köket. Dörren stängdes, jo jag tackar jag, bästa att gå upp och kolla upp läget. Rost och våffeljärnet var redan framplockat. Humf. Älskar kreativitet men ibland har det en tendens att bli lite väl bra.

Kidsen gick ut och härjade, dom hämtade kamphundarna och försökte sej på att göra konster med dom små, det gick sådär.

De bägge inneboende åkte hem. Vi satte oss i Mollies säng och pratade om hur partyt varit. När vi summerar det så blev det väldigt lyckat det var vi överens om. Kul.
I nästa andetag drog Mollie igång med att börja planera nästa övernattning och, nja där känner jag väl att det får dröja några veckor till och för rättvisans skull så är det ju faktiskt min tur att ha damövernattning nästa gång ;) Vi var dock inte överens om just den biten

Jag tog sista löppasset på veckan. En mil skulle det bli, men jag fuskade lite och tog 11 km i 5:30 tempo. Jag la även till mördabacken, bara för att jag ville och för att jag behövde lite uppförslut.
Veckan innefattade 7,5 mil och sex dags träning.
Denna kommande vecka ser lite annorlunda ut. Två vilodagar och ca 6 mils löpning, men det kan bli nog så tufft eftersom jag är på resande fot och en superlång arbetsdag på lördag. Men jag räknar med att hitta en lösning.

Eftermiddagen blev extremt chill, jag tvättade, vek lite kläder och fixade med disk. Jag bjöd min dotter på tacosoppa och efterrätt blev det glass. Jag lyssnade på musik och Mollie glodde på Tv, jag tror minsann att vi var lite slitna båda två efter festligheterna.

Halv åtta sov min dotter och det efter att vi läst två kapitel om Axel och Loke i vampyrboken. Jag kliade henne på ryggen och hörde hur hennes andetag blev tyngre och tyngre. Hon somnade där i min famn och jag kunde ingen annan göra än att le ett stort leende av tacksamhet.

Nu laddar vi för en ny härlig vecka.


Check på V 4 Nu drar jag vidare....

Jockarp.


1 kommentar:

  1. Hej!
    Tack för en superblogg! Vet du, jag har upptäckt att du har den bästa musiksmaken! Kan du inte dela någon av dina spotifylistor?
    Och du, du är verkligen superbra också. Och snygg. Och grym på att skriva.
    / Anna

    SvaraRadera