underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 23 januari 2018

Halloween....

Bokläsning ;)


En tidig sänggång, enligt min klockan hade jag legat i vila i 10h. Det behövdes säkert men jag sov för den delen inte hela natten. Nä jag vaknade och jag låg och funderade, log, funderade och log lite till. Jag försökte flytta framtiden bakåt. Jag lyckades föga.

Uppstigning sju och myset väcktes. Att komma på att man är ledig är en väldigt behaglig känsla, den njöt jag av under tiden min dotter gjordes redo för skolan.
Vi vinkade hej då och jag gav mej i väg. Min käre coach har levererat ett program till mej och tanken är väl att jag ska göra som det står där. Det gick inget vidare. Jag fick fullständigt fnatt. Han hade gett mej en tid på milen som han vill att jag ska levererar framöver. Jag har inte sprungit milen på tid på över tre år. Tiden lät tuff. 49-50 min där skulle jag ligga.

Jag la benen på ryggen och blåste iväg. Rundan slutade på 10 km men tiden stannade på 40 minuter, det var drag i galoscherna minsann. Jag fick skäll direkt ;)
Men det kändes bra, nja inte skället då, men kroppen.
Jag har lite tid på mej i veckan att försöka leverera lite bättre och sköta mej. 7,5 mil och sex pass ska genomföras enligt plan. Det kan bli bättre alltså.

In i duschen och iväg till ett frukosthak, en av mina bästa vänner mötte upp mej och stora kramen följde. Vi drog lite kort. Vi uppdaterade varandra på hur livet såg ut. Vi snurrade, vi analyserade, vi njöt av varandras sällskap, precis så som vänner gör.

Jag hade lovat Mollie att jag skulle hämta henne i skolan, dom andra föräldrarna står utanför och väntar till skolan slutar, men så jobbar inte riktigt jag. Jag smög in och satte mej för att lyssna på berättelsen på sagostunden. Mollie log brett när hon såg mej och givetvis formades även min mun till ett brett leende när jag såg min leende dotter. Dom mötena är väldigt speciella. Saknad, och kärlek. Så vackert.

Vi drog hem och satte oss ner i soffan en stund och läste en bok. Vi hade inget inplanerat så vi gjorde precis vad vi kände för.
En tur upp till undantaget innan det mörknade, lite bus med hundarna och mysande med mormor och morfar.
Kvällen blev chill den med, vi lagade lite mat och Mollie kollade utklädnadskläder till Halloween. Snacka om att vara ute i god tid :)

Så här ska jag se ut, tydligen, hett ;)

Jockarp.

1 kommentar: