lördag 13 januari 2018

Frukostdejt.....

Vi hjälps åt....


Lite tandgnissel var det under morgonen, någon form av fredagsångest infann sej i lilla fröken Vilhelmsson. Hon ville inte till skolan och hon ville inte åka taxi dit.
Hon åkte taxi och hon gick i skolan. Japp det finns vissa ramar man ska hålla sej inom och detta är innanför den ramen.

Jag tog på mej löparuniformen och tog en snabb sväng på 5 km. Det kändes bra, med när rundan startade var det becksvart. Humf jag hade på något märkligt sätt glömt hur mörkt det kan vara här på landet en vintermorgon. Pannlampa hej.

Hem och en snabb dusch utredning av tjorvigt hår och sen iväg på en frukostdejt på ett café med en vän, det är så väldigt lyxigt och jag gillar den lyxen. Tre timmar senare kramades vi och sa hej då.

Hemma väntade jag på mitt mys och jag mötte henne vid taxin, hon var överlycklig när hon hoppade ut. Hon hade haft en toppendag i skolan och hon hade med sin mattebok hem. Den angrep hon bums. När hon satt och räknade och jag nyfiket tittade på och sa att jag tyckte hon var grym på att räkna säger hon.
- Ja mamma och du suger på matte.
Jag blev så full i grin åt henne och sa, ja du hjärtat det gör jag verkligen men jag har klarat mej bra ändå. Sen flinade vi båda två.

Mollie ville storstäda hela huset och jag ville köra ved, ved blev det och hon var med mej under hela passet. Jag berättade för henne att jag uppskattade att vi gjorde det tillsammans.
Jag funderade på det där. Thailandsresan var nog viktigare än jag kunde förstå, vi blev tightare än nånsin och just det där att vi kan diskutera våra olika behov och faktiskt tillgodose dom hos varandra har blivit ännu tydligare nu. Banden stärks.

Middag åts och sen tände vi ljus och popade en skål corn, dom intog vi halvliggande i soffan under våra täcken. Vilken underljuvlig fredag. Lättlevt helt enkelt.
Att lilla fröken somnade i från mej halv sju gjorde mej lite småtjurig men jag fick försöka roa mej lite själv i stället.

Tryggare kan ingen vara....


Jockarp.

1 kommentar: